- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
3L1T3 #144815 üzenetére
Van hogy leülök elé játszani és eltelik 20-25 perc mire effektíve elkezdek játszani, mert a netem is rossz, nem tud bejelentkezni fiókba, időnként ilyenkor szitkozódom és megyek vissza pc-re gémelni .
Azt is ki kéne kapcsolnom,- de gondolom a tévében -, hogy ne induljon már el a konzol amikor bekapcsolom a tévét, eléggé zavaró amikor a power gomb a szemem süti ki a sötétben.
Szóval én nem magára a konzolra panaszkodom, nálam a net a gyenge láncszem és sajnos egyelőre megoldást sem látok rá, bár néhányszor már segített ha újraindítottam a konzolt.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
3L1T3 #144815 üzenetére
Nem lehet hogy a te konzoloddal van valami bibi? Mert én pl. fél év alatt egyszer sem tapasztaltam abszolút semmilyen problémát az Xboxxal, a menü olykori szaggatásán kívül. (főleg store). Ismerősöm se jelzett vissza semmi problémát, pedig neki megjelenés óta megvan a One S.
-
törölt tag
válasz
3L1T3 #144815 üzenetére
Instant on esetében gyakran elődordult nálam is ez, de energy saving módban szerencsére még nem. Idegesítő kis fícsör ez.
PS4nél is találkoztam már ezzel, de sokkal ritkábban. Ott fehéren villog a led a konzolon és áramtalanítás után lesz tökéletes. Az elmúlt egy évben 3x történt meg.
ui: A régi fat One-om (sunsetes bundle) soha nem produkálta ezt. Az X megjelenésekor cseréltem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest