Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eL Geri
őstag
válasz eL Geri #71495 üzenetére
Ismét sziasztok!
Na, beüzemeltem a gépet.
Jó ismeröstől vettem. Ő kitörölte elötte a felhasználóját, de nem resetelte gyárira a gépet.Nem akartam elhinni, de rajta van az összes, általa online megvett, és ingyen goldként megszerzett játék a gépen. Illetve újra is tudom installálni.
Na ez hogy is van? Vagy ez egy bug, amit mindjárt ki is fognak javítani!
-
desolator
senior tag
-
eL Geri
őstag
válasz eL Geri #76709 üzenetére
Sziasztok
A szituáció adott (előbb vettem egy második kontrollert), de a kérdés új:
Mit kell tennem, hogy a második vezérlő is jól működjön "kanapé coop"-okhoz?
Addig ok, hogy a társítom hardveresen a kis gombokkal. De kell a mások vezérlőhöz egy második profil is? Vagy elég hogy az XBOX-on csak az én profilom van, de tudunk majd így is ketten játszani egyszerre, vagy a másodikhoz kérni fog egy profilt?Este persze majd kipróbálom ezeket, csak már munka közben is ezen agyalok
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz eL Geri #76810 üzenetére
Valaki már kérdezte tőlem, pm-ben írtam neki.
Én így csináltam: CDKeys-en Paypal-lal kifizettem (2915Ft volt). Erről kaptam 2 e-mailt (paypaltól is, hogy fizettem, meg a CDKeys-től is amiben a link van), a CDKeys-es e-mailben volt egy link, amin keresztül kapsz egy kódot. Azt kell ide beírni. Bal oldalon alul a régiót át kell váltani USA-ra, majd rákattintani a redeem-re, beilleszteni a kódot és OK. Ekkor ellenőriz, ha sikeres (és miért ne lenne), akkor kiírja, hogy most már Tiéd a játék. Ekkor visszaállítod bal alul a régiót Magyarországra, és meg tudod nézni a játékaidat. Ha belépsz a boxra, akkor a Games and Apps szekcióban lesz a ready to install részen. A boxon nem kell régiót váltani.
-
félisten
válasz eL Geri #76827 üzenetére
Uh köszi. Már meg is vettem Itt is kell játszani az USA régióval, de már zsír Ezt már lehet akciónak nevezni.
Amúgy Overwatch ( PC ) origin edition is csak 35 Euro,. ( Battleneten 59 ugyan ez a verzió)adrian94(#76832) : ne már, álljatok le . Most ezt is meg kell vennem Már nincs egy vasam sem
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz eL Geri #76834 üzenetére
Titanfall bent van nekem EA acessben, meg Dragon Age( az is akciós)
Szerintem érdemes naponta ránézni, ahogy nézem elég sok játék fut pár óra alatt out of stock állapotba.
Egyébként Mafia 3 cirka 29 Eurós előrendelésben is nagyon jó ajánlat.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz eL Geri #76867 üzenetére
Ő Goldot keres,éveset. 36 Euróért ajándék szerintem ott de alul vannak játék bundléval, 45 euróért 12+2 hónapos. Ajándék Forza, COD,Halo4, stb...
[ Szerkesztve ]
-
MeSKA
aktív tag
-
Tigi
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #77574 üzenetére
Nem rossz játék, de nem olyan jó, mint anno az Alan Wake vagy a Max Payne volt – főleg hangulatban jóval gyengébb azoknál. Jó angoltudás nélkül meg nagyjából valóban felejtős, mert a történet nélkül csak egy elég középszerű lövölde.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bogyi007
veterán
válasz eL Geri #77574 üzenetére
Miért nem angol fontban veszed eg?! Akkor sokkl olcsóbb mint euróban...
És még itt az 5%-os kupon is hozzá...(#77589) JamesHun: Tessék itt a demo...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
válasz eL Geri #77627 üzenetére
QUESTION:
Can I play The Crew without a PS+ or Xbox Live membership?
ANSWER:
Players with Xbox Live Silver or PlayStation Network accounts can play The Crew, enjoy Free Ride across the US map, play every mission and skills challenge, cross other players' paths, and participate in all the asynchronous activities that The Crew offers.
However, in order to communicate with others and to dive further into the multiplayer experience with Co-op and PvP, either a Xbox Live Gold or PS+ membership will be required.
Vagyis tud vele játszani Gold nélkül is. Csak net kell neki.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #78110 üzenetére
A GOW2, GOW3 és a GOW Judgment is magyar feliratos. Az első rész úgy emlékszem még nem volt az.
(#78123) MeSKA: Azt mondják a szakik, hogy min. 250GB kell.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz eL Geri #78558 üzenetére
Nyugi. Én is tavaly karácsonykor vettem rá magam, hogy kellene egy konzol, aztán lett is. És nem is volt vele probléma. Szerintem valami megcsúszott a gépemen, mert akkor több bibi is volt vele. Ez a FIFA-s sztori, akkor az NBA 16 ikonja bebuggolt a letöltött játékok közé. Nem nagy dolog, de 2 hónap után már idegesítő
Megéri amúgy, mert kényelmesebb. Én sokáig elleneztem, aztán rávettek, hogy jó lesz ez. És jó is lett. Mostanában lassan már csak konzolon akarok játszani.
Fél, 1 évente meg a Windowst is érdemes újrahúzni, szóval, ha úgy nézzük akkor időszakos volt
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest