Hirdetés

Aktív témák

• engusz

veterán

Üdv PH! Kollégák!

Frui ötlettel álltam elő valamelyik nap az egyik barátomnak. Kitaláltam, hogy mi lenne akkokr, ha az XBOX-os joystick-ot kicsit „megbuherálnánk”. Ami annyit jelentene, hogy a végén lenne a sima alap csati helyett egy USB csatlakozó. Ez miért lenne jó? Hát azért, mert szvsz a világ legjobb joysitck-ja az XBOX-é és szeretném a PC-mhez használni!

Először is beslattyogtam a Media Markt-ba, hogy valami halvány foggalmam legyen legolább a joy áráról. Szomorúan tapasztaltam, hogy 14e Ft. Úgy vagyok vele, hogy ennél az árnál már nem szivesen moddolom a kicsikét. Aztán gondoltam, hogy mi lenne akkor, ha szereznék (mondjuk valamféle XBOX szervizből, modchip szerelőtől) egy olyan csatlkozót, amik a gép (XBOX) elején is vannak. Utánna azt a kis csatlakozót már könnyebben lehetne moddolni úgy, hogy készítek/készítünk belőle egy USB átalakítót. Ez mind szép és jó, de...

Itt már felmerült a driver kérdése is. Úgy gondoltam, hogy az XBOX kernelje tartalmazza ezt. Mivel alap ismereteim szerint ott minden a kernel szerves részét képezi. Az összes driver meg még ami szükséges. Így tehát kicsit megingott a hatalmas elhatározásomban született fényes ötletem! (Huhh, de szép volt. :(

2. Találtunk a joy-hoz drivert is!
    [L]http://codeunderground.com/cucode.html#getcable[/L]
    Ez meg már itt pihen a winyómon.

Remélem ez azt bizonyítja, hogy nem elvetemült ötlettel állok szemben és valóban kivitelezhető a dolog!

Aki tudna segíteni a témában az kérem, hogy ne habozzon! Először mindenféle elméleti anyagra szükségem lenne, de tanácsokat tapasztalatokat is szivesen fogadok!

Előre is köszi!

Aktív témák

Hirdetés