Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
engusz
veterán
Üdv PH! Kollégák!
Frui ötlettel álltam elő valamelyik nap az egyik barátomnak. Kitaláltam, hogy mi lenne akkokr, ha az XBOX-os joystick-ot kicsit „megbuherálnánk”. Ami annyit jelentene, hogy a végén lenne a sima alap csati helyett egy USB csatlakozó. Ez miért lenne jó? Hát azért, mert szvsz a világ legjobb joysitck-ja az XBOX-é és szeretném a PC-mhez használni!
Először is beslattyogtam a Media Markt-ba, hogy valami halvány foggalmam legyen legolább a joy áráról. Szomorúan tapasztaltam, hogy 14e Ft. Úgy vagyok vele, hogy ennél az árnál már nem szivesen moddolom a kicsikét. Aztán gondoltam, hogy mi lenne akkor, ha szereznék (mondjuk valamféle XBOX szervizből, modchip szerelőtől) egy olyan csatlkozót, amik a gép (XBOX) elején is vannak. Utánna azt a kis csatlakozót már könnyebben lehetne moddolni úgy, hogy készítek/készítünk belőle egy USB átalakítót. Ez mind szép és jó, de...
Itt már felmerült a driver kérdése is. Úgy gondoltam, hogy az XBOX kernelje tartalmazza ezt. Mivel alap ismereteim szerint ott minden a kernel szerves részét képezi. Az összes driver meg még ami szükséges. Így tehát kicsit megingott a hatalmas elhatározásomban született fényes ötletem! (Huhh, de szép volt. :(
2. Találtunk a joy-hoz drivert is!
[L]http://codeunderground.com/cucode.html#getcable[/L]
Ez meg már itt pihen a winyómon.
Remélem ez azt bizonyítja, hogy nem elvetemült ötlettel állok szemben és valóban kivitelezhető a dolog!
Aki tudna segíteni a témában az kérem, hogy ne habozzon! Először mindenféle elméleti anyagra szükségem lenne, de tanácsokat tapasztalatokat is szivesen fogadok!
Előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Napelem
- Highguard
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest