Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
-
-
válasz Fernet #27812 üzenetére
Is is... Általában nyitnak egy party chatet és megbeszélik. Van amikor az egész banda megy Sea of Thievest játszani.
Mondjuk Minecrafthoz tök felesleges a viber, xbox appon is lehet beszélni, mert a minecraft nem platform függő. Volt olyan, hogy az egyik gyerek xboxon, a másik telefonon játszott, én meg csatlakoztam laptopon. És mindenki tudott beszélni mindenkivel. Baromi jó dolog.(és én is C64el kezdtem... Load, run, stb... )
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tsteve
senior tag
válasz Fernet #27896 üzenetére
akkor ok.. igy értem már
szóval nálad is dettó...
gondolom előbb utóbb (talán bizonyos határ után?) mindenkit tiltanak az argentin store-ban... de így is megérte nagyon ez a pár nap...i. skywalker: totál így lehet..ki kell használni rendesen a működő időszakokat akkor
[ Szerkesztve ]
-
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Fernet #29677 üzenetére
Kicsit mervek tény, de gondolom úgy értette, hogy mivel a csomagod már a platón van, így tökmindegy mit mondasz - az útvonalba be van tervezve, kiviszik midnenképp. Ha otthon vagy, ha nem.
És ha nem vagy, akkor a holnap újra kocsira rakás előtt fogadnak el módosítást.
De az, hogy a futárnak nincs telefonszáma ez érdekes.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Fernet
senior tag
válasz Fernet #29682 üzenetére
Felesleges volt az aggodalom, megvan a box. Szerencsére normális futárt fogtam ki, hívott, hogy nem talál otthon, merre vagyok? Mondom a melóhelyen, azt mondja akkor elhozza oda, tudja hol dolgozom, mert ő volt aki elvitte múltkor.
Már csak az a kérdés a kontroller mikor érkezik meg (amit a posta hoz). Egyszerre küldtem el a konzollal, két nappal hamarabb feladták mint a boxot, de úgy tűnik ez kicsit lassabban megy.
-
Wesder
félisten
-
válasz Fernet #29692 üzenetére
Én USA storeban vettem Revolut/paypal kombóval, és kaptam kedvezményt az ea access miatt. Így 26.99 USD lett a vége. Ez kb 8000 forint. Már többször vásároltam így az USA storeból, eddig nem volt vele gond, azért csináltam így.
Sajnos a szingapúri vásárlással nincs tapasztalatom. Ha az USA storet már használtad revoluttal, akkor lehet, hogy egyszerűbb neked is azt választani.
Viszont, ha elsőre sikerül neked a szingapúri megoldás, akkor légyszíves írd meg, hogy csináltad. Engem érdekelne.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Fernet #34678 üzenetére
Fura toltam pár hónapja aránylag sokat és semmi durvát vagy game breakert nem találtam max megmosolyogtató dolgokat. Mire gondolsz?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Fernet #34683 üzenetére
A fizikai buggokat én megtaláltam, mást nem igazán. 1-1 textúra glitch talán pedig haverommal toltuk gépen is, én még boxon is. De én nem igazán vagyok érzékeny az ingame bakikra.
csuvicsuva: Ja, hogy jaaa. Hiába az arany gimis évek mi? Megjöttek a flashbackek. Nekem is hiányzik az előadások közbeni baromkodás meg sörözgetés péntekenként a haverokkal... Ez meg a motorozás hiány zavar ebben az egész szarban...
Ez a pont és hárombetűs, hokis avatáru tag tényleg ennyire értetlen és szándékosan bicskanyitogató?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
félisten
válasz Fernet #39675 üzenetére
Most Xbox One kell neki vagy Xbox Wan?
Nálunk a gyerekek mindig mikor bekapcsolják az Xbox One X-et mindig olyan németesen felolvassák:
Xbox Óne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Fernet #40481 üzenetére
Can xbox one s and xbox one x find the dvds they write on xbox one because I haven't seen any of them separately? and my other question is can series s and x be found?
Ugyanez megfordítva:
Az xbox one s és az xbox one x megtalálhatja az xbox one-ra írt DVD-ket, mert egyiket sem láttam külön? és a másik kérdésem az, hogy megtalálható-e az s és az x sorozat?
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- ÚJ Sigma 35mm f/1.2 DG DN Art (Leica L mount)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest