Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Ha valakit érdekelne egy komolyabb Logitech mikrofonos füles (pc, 360, ps3) keressen meg priviben, teljesen hibátlan csak PS4 lesz, ami nem támogatja és kell a család miatt az új füles.
Bocs ha zavartam.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Sikerült szereznem egy szép állapotú Elite Controllert, azonban csak kicsomagoláskor volt érezhető, hogy ez előző tulajdonos láncdohányos volt.Már letöröltem Domestos kendővel, parfümös szivaccsal, de még így is brutális szaga van.
Esetleg ti már jártatok így valamilyen műszaki cikkel? Mivel tudnám eltűntetni ezt a szagot? Ecet?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Most letörölgettem ecetes vízzel, sokkal jobb lett. Később majd szétszedem, mert faceplate csere lesz rajta. Egyébként az, hogy lehet, hogy a D-pad, gyárilag nem mágneses? Nem garanciás már a cucc, bontva még nem volt.
-
F.B.I.
veterán
20K-ról indult, aztán 15K lett a vége, mert elmentem érte. Korrekt arc volt, ő így vette anno valakitől, doboz, minden nélkül. Szétszedem és kitakarítom teljesen, kap egy fehér faceplatet, meg új gombokat, 20K-ba megáll, hibát a működésben, nem tapasztaltam.
Vettem Pesten konzolboltban, 2 db full dobozost, szép állapotban, 28K volt darabja, garanciával árulták, sajáttal. Egyikben a jack nem ment (500,-Ft), másikban a jobb felső gomb nem érzékelt.
Visszavittem, mondtam az arcoknak, hogy ha el akarják adni, akkor legyenek már annyira korrektek, hogy előtte legalább letesztelik, vagy csinálják meg és árulják olcsóbban.
Megtartom ezt, megcsinálom.
-
-
F.B.I.
veterán
válasz Sumptuous #27957 üzenetére
Én Forza 7-ben szoktam kicsit tuningolni, írom, ami bevált (nekem): -1.8, -1.5, 0, 0.2, +5 vagy 5.5 a kormányszög.
A legfontosabb, egyébként a rugózás beállítása, telemetria menjen közben és az ellentétes oldalon, amerre bedöntöd a kocsit, ne menjen kanyarodás közben 70% felé. Így egyszerűen, egyébként eléggé összetett. Az FM7-ben többet számít, a Horizon esetében nem láttam nagy értelmét durván tuningolni.[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Konzolvilágnál mi történt, hogy még az év elején 100K-ba kerülő, X gépcsomagok, 190K-ba kerülnek? Elgurult a gyógyszer, vagy készülnek a válságra?
-
F.B.I.
veterán
Üdv, hülye kérdés de még nem csináltam, ezért kellene segítség: CoD lemezest eladtam, most kapok kódot, le akarom tölteni (megosztom a gyerekkel). Van benne nem kevés órám.
Ikyenkor a játékot le kell törölni, mielőtt telepíteném a digitálist, mentéseim így megmaradnak, onnan tudom folytatni, ahol abbahagytam?
-
F.B.I.
veterán
CP 2077 letöltő kódot, hogyan tudják 10K-ba árulni? Még Brazíliában is 15K.
-
F.B.I.
veterán
Most olvasom a 3090 kártya tesztjét és ilyenkor jövök rá, hogy mennyire jól tettem, amikor kiszálltam a PC master race-ből. Egy nagyon pénzes ismerősnek 2.3 millából állt meg a gép.
Mi meg 500K-ból 4K 120 FPS-en vagyunk.....ok, nem lesz ultra, de 50 évesen nem is akarok már egy monitor mögött görnyedni, ahol 400K, csak 1440p-re elég. Vicces olvasni....800K egy VGA 2021 és fejlődik a technika.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Beniii06 #40010 üzenetére
Nem, nem építenék magamnak, 2006 óta csak másoknak építek, 2005 óta konzolozom. A fiamnak szoktam néha újítani de ő is konzolon nyomja, azt mondta kényelmesebb, 16 éves, nem érdekli a grafika, csak a társaság, Castle Crashers a kedvencük pl.
Engem sem érdekel a PC, mert nem érdekel már a grafikai minőség annyira, tudjon egy stabil 30-at de legyen történet, legyen benne beletehető óra, egyszerűen kinőttem már, nem tudom hány éves vagy, hidd el, te is ki fogod, ha csak nem ennek olvasásában és élményében nőttél fel. Én még a kvarcjátékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest