- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
bognar110 #14568 üzenetére
Csatlakozom a kéréshez:
Barátnőm öccse (apóssal és anyóssal egyetemben) másik sógoromhoz megy ki bő másfél hétre Németbe, a boxát addig itt hagyja nekem.
Nekem ellenben csak Silver előfizum van jelenleg. Mivel dolgozok hétközben így nem leszek állandóan a gép előtt de azért jól jönne egy kis Gold tagság valahonnan, ha esetleg meg tudna valaki dobni két napos tagsággal vagy max 2x2 napos tagsággal azzal bődületesen nagy szívességet tenne nekem.Nem szeretek "tarhálni" így de most nagyon jól jönne egy ilyen lehetőség. Előre is köszönöm ha valaki meg tudna dobni egy ilyen lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Nintendo Switch játékok+ kiegészítők eladó
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged