Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Djuree
félisten
de szeretem az ilyen embereket. látszik hogy sosem volt közöd konzolhoz. akkor rájöhettél volna hogy sokkal kényelmesebb és jobb rajta játszani.
látom a pc-khez sem értesz. ha 120k-ból, vagy akár 150-ből kihozol egy olyan gépet amin minden fut fullon akkor építek neked egy templomot.
csak a vga 60-70k lenne...és még ezen sem fut közelsem fullon minden... -
bwoay
nagyúr
Egy "időtálló" PC (ami ugye fából vaskarika) nemigen jön össze 120-ból,
ha csak a VGA kártya 70-80 rugó (feltéve, hogy az ember olyat akar,
amit nem lesz kénytelen 1-2 év múlva lecserélni.de tök mindegy, ha ugyanannyiba kerülne a kettő,
akkor is konzolpárti maradnék, mert nekem ez vált be játékra.
amúgy is jobban szeretem a céleszközöket,
nem akarok driverekkel szarakodni,
meg rövid időn belül szembesülni az enyémet meghaladó hw-igénnyel. -
sakeee82
aktív tag
Egy példa!
Lost Planet X-en a nagyon sűrű helyzetekben belassul. Pc-n egy 8800GTS-el is sokkal jobban belassul és még szaggat is! A másik pedig az, hogy PC egy darab értelmes verseny játék sincs!!! Nekem a Race 07 és a hasonló gamek nem jönnek be...Persze ez egyéni probléma!
Egy Gamer-Pc manapság egy C2D E6750+3 Giga tuning DDR2+8800GTX=ez inkább 200 ezer és 3 havonta kell fejleszteni, mert egyszerűen a mcoskos programozók kitalálnak mindig vmit
Amúgy semmi bajom a PC-vel, sőt sztem az x és a PC megfér egymás mellett, hisz az X internetezésre nem jó, plusz filmek, zenék nem lennének nélküle.Tehát megmarad ez is, csak a PC háttérbe szorul!!!Prof01: Az előző gépem egy Athlon 64 3000+ volt 7600GSel, hát az már eléggé köhögött

A mostani se egy erőmű, de így, hogy meg van az X, már sajnálom, hogy pénzt adtam ki... -
mergal
aktív tag
Ezzel sztem sokan nem értenek egyet!
1, 120-150 k ból nem lehet normális gépet összerakni.
2, Sztem tök nem szaggat semmi boxon és szebb mint pc-n
3, A kiadók leszarják a pc-seket lassan és inkább a konzolokat nyomatják.
Én is sokáig ezt ellítottam amit te de tele lett a tököm hogy egy GTX-et is megfektet egy játék. És amióta megvan a BOX semmi ilyen gondom nincs.
Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest