- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz
Danubius L #49619 üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Danubius L #49619 üzenetére
itt 63 az elite.De várd szerintem is meg slim után hátha lemegy az ára.Vagy fel
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Danubius L #49610 üzenetére
Használtan vennéd a gépet?
Mert ha nem szvsz vegyél egy elite gépet 120gb-os vinyóval és játékkal 60-ért már megkapod.Vagy egy slimetDjuree:Hidd el nagyon sokan...
-
Djuree
félisten
válasz
Danubius L #49610 üzenetére
ahhoz kevés a 20gb. arra kb. 1-2 újabb játék ha felfér. az igazi egy 120-as lenne
vagy ha nem játszol egyszerre 10 -12 játékkal akkor esetleg egy 60-as, ha találsz még olyat és ha jó árban van. de jövőre gondolva inkább 120-as...
-
Jonika15
csendes tag
válasz
Danubius L #49429 üzenetére
én személy szerint a 40 ezres elitet ajánlom mert 360 ra szerintem sűrűbben kapsz játékot és 40 ezerért nagyon olcsó a slimet nem angyon vágom hogy miben más
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Danubius L #49416 üzenetére
Gondolom ezt nézted,ezen nekem is meg akadt a szemem.
Hát nem tudom,szerintem előbb várj míg többen rendelnek tőle,mert hát csak 1 pozitv értékelése van. Vagy max. személyes átvétel.
Amúgy én lehet hogy gondolkoznék a Slim-en,mivel ha valami miatt nem tetszik,vagy PS-t akarsz,akkor azt még mindig eltudod adni jó áron,ezekből meg már most is túl sok van a használtpiacon. -
Gombinyó
őstag
válasz
Danubius L #49416 üzenetére
Saját fülest nem tudsz beledugni a controllerbe, a headset meg arra jó hogy liveon tudj beszélni a többiekkel, a játék hangját nem hallod azon. Vagy RCA átalakítóval tudsz fülest csatlakoztatni vagy esetleg USBn, bár azt passzolom inkább.
Garanciát nem bukod azzal, hogy szétszeded azt a kábelt amit kapsz a géphez. -
Gombinyó
őstag
válasz
Danubius L #49414 üzenetére
40ért új elite? Az ajándék annyiért.
Milyen fülesre gondolsz? A headsetet a controllerbe kell dugni.
Érdemes a DVI-t használni egy DVI-HDMI kábellel. Audio kimenethez meg van külön audio adapter.
Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest