- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ticsike
tag
Szerinted mi mikorra fogjok megkapni a game-t? Meg gondolom az előrendelési sorrend is számít, szóval én biztosan, hogy később kapnám meg mint te
Mert hát gondolom egy jó pár helyre kell majd postázniuk, csak nehogy kifogyjanak az erőforrásokból
Én is nagyon vacilálok, hogy előrendelem és minden gond nélkül enged fizetni a junior max kártyámmal, mert amit ajánlottak fórumot, ott olvastam, hogy sikerült másnak rendelni,miért pont ne sikerülne nekem is?!?!
Most éppen a Darkness-t nyomom, utánna ottvan a BioShock,de szerintem a Darkness-t hamarosan kivégzem, és akkor már csak a Bio maradna, és ha megrendelem akkor a GTAIV. Lehet, hogy kell az utánpótlás?
Bár mondjuk én nem szeretek egyszerre több játékkal játszani, nem tudom miért de nem
ezt jól megmagyaráztam
Nekem pc-n a vice city volt az első gta sorozat, amit rendesen végigvittem(ezt csak megjegyeztem
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vallás
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Könyvajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest