- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Gebriel #7208 üzenetére
Persze, hogy értem, azért nem is írtam rá semmit, mert igaza van Bwoay-nek és mindenki másnak is! Én nem szertenék a pénzkereseti-téma mögé bújni, sajnálom rá a pénzt, ez van!
Én úgy vagyok vele, hogy nem erre fogom elkölteni a megkeresett pénzt, hanem másra! A másik pedig, hogy én szeretnék kipróbálni mindenféle játékot és nem 2 évvel később, hanem most azonnal! És ahhoz pedig rettenet mennyiségű magyar királyi forint kellene, hogy mindent megvegyek eredetiben, mert azért nekem van az is!!!
De én nem is szeretnék erről a témáról beszélni többet, mert eddig én egy szóval sem említettem a warezolást ezen a fórumon és nem is fogom!
Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- PS5 Original Disc Driveval
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest