- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
woodbear
üzenetére
maga az app nem hinném, viszont hangvezérléshez tuti át kell jelentkeznem az UK-s profilomba. Arról nem beszélve, hogy a következő cirka 40app szintén nem hinném hogy magyar régióra lenne specializálva

Viszont most vettem észre a videón, hogy Gold kell hozzá....(ami várható volt amúgy)
-
rocket
nagyúr
-
-
keIdor
titán
válasz
woodbear
üzenetére
Valahol helyesen teszed, sok szopástól megóvod magad.
Ezt szeretem a boxban, ott csak berakod a lemezt és megy, vagy letöltöd és megy.
PC-n a Walking Dead-et pl. csak XP módban tudod futtatni, mentéskompatibilitás problémák is voltak, ill. vannak.
Jött a 4. rész update és a régebbi mentések elvesztek meg ilyenek. Ezért is vettem meg Xboxra is inkább.
PC-n csak az acsik miatt vittem ki az utolsó részt, de mivel elszálltak a mentések így más volt a szituáció, mások maradtak életben és mások haltak meg, szóval full gáz volt a helyzet. Xbox-on újrakezdtem ugyanúgy és legalább láttam mi a vége úgy, hogy én döntöttem el mindent.Ja és PC-n senkinek sem adja meg a utolsó acsit, ez is egy bug, most 98% a játék, javításnál csak azért tehetem fel majd újból a játékot amiatt az acsi miatt.

-
keIdor
titán
válasz
woodbear
üzenetére
Más megvalósítás? Erről nem tudok...
Most 12€ Steam-en még 40 valahány óráig mind az öt rész, sokkal olcsóbb, mint Xboxra. Nekem mondjuk mindkettőn megvan, 6-6k volt mindkettőre kb. asszem.
Gépigénye nincs így ha van laptop vagy bármi, akkor Steam-en keresztűl venném a helyedben.
Nekem a Steam most ír 14.4 óra játékidőt rá, úgy hogy nagyon alaposan megnéztem minden helyszínt meg párbeszédet ami csak van. -
Prof01
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Ja, persze... annyiért húzzák a f...ukra!

A többi DLC 280pont most, akkor miért fizessek 800at a bogárhátúakért? Azért mert az EA-val húzós pénzekért sikerült megegyezni a licencekben? Talán nem a játékosokra kéne hárítani, (ilyen mértékben). Az lett volna a legkorrektebb, ha már alap játékhoz csomagolják! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
Azt tudjuk , neked csak kormányos gémek jönnek be

wertigo1984: a 4. rész is tetszeni fog,aztán mehet a coop, Proof,Te,Malk(?) és Én...négyen meglennénk

Keldor papa: Az a baj hogy nekem is tetszik a Hitman és még dicsérik is...és a Tomb Raider,FC3,GTA5...vazzz ennyi pénzt nem is láttam még egybe

Milyen érdekes,hogy megint eljutottak oda a programozók,hogy a gép élet ciklusának a vége felé jönnek a jobbnál jobb játékok és most tudják kihozni a maximumot a konzolból...mint anno a PS2-nél volt
-
Prof01
veterán
-
Prof01
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Persze, így van a működése most is, de maga a meghajtó fw módosítás nem illegális (és semmilyen más modding) mindössze a garancia veszik el. Akkor sem, ha nem eredeti lemez beolvasásához készült FW-t (CFW-t) írsz bele. Ha meg eredetit, mert tisztán játszol, csak tényleg besz@r a meghajtó, gari meg nincs rá, akkor ez is egy megoldás. Vagy marad az olvasófej csere.
-
StLui
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
most kaptam kézhez, irodába kértem, biztos átvegyük, sértetlenül megérkezett
legalább enyhíti valami a bánatom Withcer miatt, azt hiszem az ki fog maradni az életemből, nem fogom még egyszer megvenni ugyanazt, kapok 1 hónap goldot, hát sokra megyek vele, van még egy rakat hónapom, kb 600Ft/hó áron -
whitezo88
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
Szerintem a legszebb platformer a Trine2, persze az ilyen 3d-s 2d
eyecandy, hangulatos, top grafika. Mikor kipróbáltam a demot anno, rohantam megvenni az MS pontokat
1200-be került.szülinap: BF1943 féláron, az se rossz játék, bár a 1942-t ronggyá játszottam. ja de nézem több is

-
-
keIdor
titán
-
Gebriel
veterán
válasz
woodbear
üzenetére
Jobban leköt mint az új Black Ops. Nem az én világom a jövő csatái, bár a 2025 és a medve csapda (érted medve csapda
) érdekes párosítást alkot. 
Grafika vélemény szerint talán mintha javult volna. Nem tudom vajon ugyan az a motor megy benne?
De az már mekkora, hogy a megjelenés napján már a DLC vásárolható hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sok acsi online-os.

,de a demoja engem annyira nem győzött meg....