Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Első nekifutásra nem volt gond a játékkal.
Be is lőttem a figyelmeztetést SCA L-es hajókra.
A behemótot nem sikerült elfoglalnom, mert a buzgómócsing argonok nagyon lőtték. Megsemmisítettük.
Egy főnix akadt Ianamában, ahol jelen van megint a Xenon és már a HOP is ténykedik ott.
Szerencsére csak pár P jött, azt leszedtem a sárkánnyal.
Próbáltam úgy foglalni, hogy megmaradjanak a hajtóművek a szektor elhagyásához. Csakhogy a csapatszállító a hajó mögött rakta ki a katonákat, azok meg úgy 110 körül tudnak menni. A főnix meg 140 körül ment. Úgyhogy kicsit le kellett amortizálnom a hajtóműveket.
Nem akartam nagyon, de a csapatszállító kapitánya valamiért úgy gondolta, hogy joga van rálőni, így kilőtt egy hajtóművet. Aztán megvontam tőle a jogot.
Amúgy van egy fontossági sorrend a modulok javításában. És mindig csak 1 dolgot javítanak.
Mivel nem lőttem le a hajtóműveket, ezért visszajavították a fegyvereket. Nem jelentett gondot, de esélyes, hogy emiatt támadta meg a szállító a hajót. Hozzáteszem, nem láttam, hogy rálőtt volna, mert mindig engem célzott. Ügyesek voltak az SCA-sok, mert egy nagy pajzs modult is visszajavítottak.
Miután lelassult a hajó, a katonák landoltak, majd vagy 5 percet kóvályogtak, mire megtalálták a legénységet és végeztek velük.
Nagyon gyorsan és ügyesen vissza is raktam a katonákat a hajójukra és jöhettek a javítósok. Több 10, ha nem 100 km-re volt a szállító, mikor kiadtam a parancsot, minek hatására a katonák azon nyomban a hajón termettek. Se POD, se csalingázás.
Ez tetszik.Célzási problémám nem volt.
Beszéltünk még valamiről a 3.3-al kapcsolatban, amire rá kellene néznem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BMW topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest