Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Köszi a segítséget! Felhívtam az úriembert és beszéltem vele, úgy néz ki meg lesz oldva a gond, de azért biztos ami biztos körbetelefonáltam az összes kiskert és egy helyen még találtam ilyen terméket zöld színben... gyorsan meg is vettem. Molex csatlakozóból kéne még pár ''female'' szintén zöld, de ez már tényleg nem nagy gond...
-
Lajtorja
aktív tag
Elnézését kérem! A Kronos Kft-ben fogalmazott így az úr, hogy ''mi is egy sráctól vesszük, ő importálja az ilyesmiket, ha írsz a címünkre, akkor megadom az elérhetőségét''. Tényleg ne haragudjon, a hozzászólás írásakor még nem tudtam hogy a csillag csillag csillag csillag Kft az Ön. Elakapott a tuning szelleme és udvariatlan módon fogalmaztam, de azt hittem PH!-s és modding berkekben nem szokás Kft-zni illetve nem szokás az ilyen hivatalos hangnem. Kétség kívűl nagyon komoly céggel állok szemben és tényleg remek dolgokat forgalmaznak, amiért mi végfelhasználók csak hálásak lehetünk! Ezer bocsánat mégegyszer!
-
Lajtorja
aktív tag
Sziasztok! Nemtudjátok ki forgalmaz magyarországon ilyen cuccokat? Kronossal ne gyertek, mert ő is valami sráctól szerzi :)) Jah egyébként egy X-mod cable sleeve kit-re lenne szükségem uv zöldben!
thx a segitséget
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB) FEKETE
- ELADÓ Cooler Master MWE 750W Gold MODULÁRIS tápegység
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest