Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Köszi a segítséget! Felhívtam az úriembert és beszéltem vele, úgy néz ki meg lesz oldva a gond, de azért biztos ami biztos körbetelefonáltam az összes kiskert és egy helyen még találtam ilyen terméket zöld színben... gyorsan meg is vettem. Molex csatlakozóból kéne még pár ''female'' szintén zöld, de ez már tényleg nem nagy gond...
-
Lajtorja
aktív tag
Elnézését kérem! A Kronos Kft-ben fogalmazott így az úr, hogy ''mi is egy sráctól vesszük, ő importálja az ilyesmiket, ha írsz a címünkre, akkor megadom az elérhetőségét''. Tényleg ne haragudjon, a hozzászólás írásakor még nem tudtam hogy a csillag csillag csillag csillag Kft az Ön. Elakapott a tuning szelleme és udvariatlan módon fogalmaztam, de azt hittem PH!-s és modding berkekben nem szokás Kft-zni illetve nem szokás az ilyen hivatalos hangnem. Kétség kívűl nagyon komoly céggel állok szemben és tényleg remek dolgokat forgalmaznak, amiért mi végfelhasználók csak hálásak lehetünk! Ezer bocsánat mégegyszer!
-
Lajtorja
aktív tag
Sziasztok! Nemtudjátok ki forgalmaz magyarországon ilyen cuccokat? Kronossal ne gyertek, mert ő is valami sráctól szerzi :)) Jah egyébként egy X-mod cable sleeve kit-re lenne szükségem uv zöldben!
thx a segitséget
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi