Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Ezt a több accos témát már én sem csinálom sehol évek óta.
Ilyen lesz ami lesz alapon játszom.'utoljára Vindictusban volt több accom meg vagy 6-7 akkori max lvl karim de uh az már nem megy nekem'
Nem mondom, hogy a Lingyang pullok nem triggereltek de mondom mind 1 ha hosszabb távon játszok a játékkal akkor idővel úgyis meglesz amivel szeretnék játszani ha meg lépek a játékból más indok miatt akkor tök 8 mik voltak meg. 'Nikke-ben volt 1 ritka kari ami már megjelenés napján benne volt a játékban, az akkori Meta DPS de nekem csak 1+ év után lett meg de addigra már volt több erősebb/powercreep új karim is de azért persze örültem neki mert mar meme szint volt hogy nekem nincs meg.
'
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest