Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Bencus88 #95669 üzenetére
Ha csak nem talál rá könnyebb megoldást.
Egyébként lehet csak neked számít farmolásnak neki lehet kikapcsolódás.
WoW-ban én sosem kerestem pénzt.
Ami van pénzem azt is csak úgy játék közben szedtem össze.De nem ah-zással.
Ahhoz sosem volt kedvem,azért lett bronzebearden is 1 milla feletti pénzem,mert túl sokat játszottam.Légióban és BfA-ban ha akartam volna sokszor ennyi pénzem is lehetett volna,mert a mai napig van több tízezer nyersanyag ezekből az időkből.Amit csak unalmamban szedtem fel vagy mert jó hecc volt.Még arra is lusta voltam hogy az eventes vackokat eladjam amiket szereztem.Egyébként egy másik MMO-ban ami enyhén p2w,szintén nem kemény munkával de több ezer dollárnyi értékben szedtem ki pénzt,a legdrágább 300+ dolláros legendary pack is megvan,mondjuk az már szokássá vált,minden reggel olyan másfél órás küldi roham és esténként normális játék.De jó érzés hogy mindenem megvan.De abban a játékban sem szeretek kereskedni,igaz ott nem is kereskedéssel lehet szerezni a store-hoz való pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Jövedelem
- Küszöbön az androidos PC-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest