Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
Arnold2 #84868 üzenetére
Még sima wow idején C'thun kill. De akkor már nagyon ki volt feszülve mindenki, kb rá is ment a guild, mindenki nyelt, amíg meg nem lett aztán game over. De mikor végre sikerült legyőzni, az nagyon jó érzés volt
Más. Félelmetes mennyire nincs tartalom most a játékban... vagy én nem találom. Alig vártam, hogy 120 legyen a hunterem, nagyon élveztem vele a szintezést. Pénteken meglett, most már ilvl 340, és egyszerűen semmi késztetés, hogy bármit is csináljak vele. Raidelni család és pici gyerek miatt nem nagyon tudok, istázni nem sok értelme van, úgyhogy marad a karihúzás, mert maga a játék még mindíg nagyon tetszik
-
lakisoft
veterán
válasz
Arnold2 #84868 üzenetére
Nekem a Vial of Sands recept farm (sajnos csak horda oldalt van meg és csak a recept! a mount nincs
)és a Ashes of Al'ar és folyamatban a fekete pók farm és az ah-s mount farm.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Arnold2 #84868 üzenetére
Na ez egy szuper kérdés, most elgondolkodtam.
Vanillában megütöttük Ragnarost, akkor kb az volt az elérhető célunk guildként, volt is nerd scream TS-en.
Wotlk-ban az icecrownos glory of... achira vagyok büszke, a sindragosás elég nehéznek bizonyult (de megérte, az a legszebb mount még mindig a játékban szvsz)
Cataclysmben kb world 1000.-nek ütöttük HC Madness of Deathwinget, amit vagy 3 hétig próbáltunk előtte - ez is nagyon jó érzés volt (mármint hogy végre lement).
BfA-ban meg Motherlode végén a bossnál elsőre meglett mythicen (még az első héten kb) az achi (a Ready for Raidng VI talán), a többiek is csak pislogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest