Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Nekem 1060 van a laposba, lockolva van az fps 60 ra, dx11.
7-10 beallitas kozott szemre az uj patch ota akad a jatek, nem tudom hogy a windowed mod miatt vagy mas a gond, de engem speciel rohadtul zavar, es egy 1060 al ne kelljen mar 4-5 os beallitason jatszanom...
Bizok benne hogy jon egy nv driver vagy valami mert ez igy nekem nem smooth. -
echterion
nagyúr
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Ha 2-3 mp-es freeze van nálad, akkor az nem vga. Nekem is volt ilyen, és egyedül a swap file-om megtelése okozhatta, az volt mindig ilyenkor tele (hw info szépen megmutatja, ilyenkor mivel van gond). Valami bug lehet mögötte, mert egy új win megoldotta akkoriban a problémát.
Érdemes lenne neked is futtatnod a háttérben, és mikor legközelebb eljönnek ezek a freeze-ek, megnézni, hogy mit ír. -
BeZol
őstag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Légy boldog, hogy eddig ilyen olcsón megúsztad.
Az fps droppok a proci miatt is lehetnek, ha nincsen meg a 4mag4szál. Már nem emlékszem milyen procid van.
Egyik ismerős múltkor panaszkodott h akadnak már a játékok, aztán kiderült h a procihűtőjének a lefogatása eltörött egy ponton, és félig le volt hajolva a prociról a hűtő, ezért konkrétan 800mhz-re throttlingolt a procija, mert egyáltalán nem érintkezett a hűtővel...

Videókártyának 2gb-osat nem feltétlen néznék, mert nekem az egyik 2gb-os kártyával voltak mikrolaggocskák mert szerintem elfogyott a vram, a hőfokok rendben voltak, és fps is volt, csak sok ici-pici akadást véltem felfedezni.
4GB-os gtx 960 (ilyet már csak használtan kapsz) vagy gtx 1050Ti-t ajánlanám. Sok guildtársnak ezek vannak i5-ösökkel párosítva, és mindenki vígan elvan velük raideken is. Én per pillanat gtx 970-essel tolom, ami kb. +50% kakó a fentiekhez képest, és használtan 60-65ből megvan. 10/10es grafika, 2560x1440-es felbontás (+30% teljesítményigény a vga-nak fullHD-hoz képest), és raideken sem esek 60fps alá, bár ebben nagy szerepe van a procinak és a gyors memóriának is (húzott i7-8700K enyhe 4.7ghz-en, holnap viszem delidre, és a memória 4133mhz cl17-re belőve), mert mindkettő hozzájárul a minimum-fps növekedéshez is, így nálam a videókártya minden szituációban 100%-on teker, ezért is veszek majd egy használt 1080Ti-t mikor beesik az ára most szeptember-októberben

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Van némi rossz hírem: WoW-ban nem tudod freezelni az accod. Tehát ha már befizettél 3 hónapra, akkor az mindenképp ketyeg.
Egyébként ha nvidia-d van, akkor valószínűleg előbb-utóbb jön majd egy driver frissítés ami javítani fog a helyzeten. Plusz ugye még mindig opció, hogy lentebb veszed a grafikai beállításokat, általában 1-2 csúszka állításával sok fps-t lehet nyerni, csak meg kell találni, hogy a te configodon melyik az (de általában a látótávolságok, árnyékok és víz effektekkel lehet a legtöbbet).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Házimozi belépő szinten
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest