Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Viktor77 #78253 üzenetére
Ennek elvileg állítható a 12-es gomb panel pozíciója, ami nem hangzik rosszul. Élőben nem próbáltam (G600-zal van tapasztalatom, arról az előző hsz-ben áradoztam
)
Lirion: nekem is sok dolog maradt billentyűzeten is, de a rotáció, meg pár dolog ment az egérre, G600-nak van egy gyűrűsujj klikkelője is, ami szerintem egy csoda, target focus macrom volt azon például. Az Alt modifier-t megtartottam pár dologra, pl. Alt + egérgörgő fel = Slow Fall; Alt + egérgörgő le = Mana/Ice/Fire Shield, mert a görgővel gyorsan reagált. Olyan 30-40 hotkey körül lehettem én is, Alt+W autorun is baromi kényelmes szerintem, szóval nem teljesen ördögtől való a modifier, de nekem volt velük gondom, amibe persze az is belejátszhatott, hogy az időm nagy részében ótvar billentyűzeteim voltak (1-2-3 ezer Forintos kategória), és egyszerűen nem érzékelte rendesen, hogy nyomom a modifiert is (persze csak 100 esetből 1x de az is éppen elég gyakori ahhoz, hogy ne akarjuk használni).
-
Lacee1986
senior tag
válasz
Viktor77 #78253 üzenetére
Corsair Scimitar Pro-t kaptam a feleségemtől, mert a Razer elromlott pár év után. Ez nem rossz, viszont a görgő melletti gombok rohadtul nem állnak kézre. Ezen kívűl minden profi benne.
Razerből semmilyen terméket nem ajánlok, hulladék kategória. Eddig az összes termékük meghalt 2-3 éven belül.
Másik topikban biztos többet tudnak neked mondani, nem akarok ide offolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest