- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Healbacsi #71317 üzenetére
Én kötekedek?
Te miről beszélsz?
Kioktatásodra meg a 2. alkalmaddal se vágyok, ahogy látom neked jön be ez a stílus (lévén, hogy az első alkalommal is te szóltál hozzá az írásomhoz, csak nemtom minek, mert értelme nem sok volt), nem nekem.
Ki akarta feltalálni a spanyol viaszt? Ezt se értem, annyi kérdeztem vannak-e pet-ek amiket sokan vesznek, lehet én vagyok a hülye, de ebben én nem látok semmi olyan ördögi terv kovácsolást, mint amit itt lefestesz...
A jövőben légyszíves ignorálj és ne írj választ, ha nem tudsz normálisan, normális stílusban reagálni. Veled ellentétben én senkit nem osztottam ki és nem kötöttem bele a másikba.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest