- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
válasz
nonsen5e #65600 üzenetére
De ha csak fikázol, és mellette semmit nem dícsérsz akkor igenis joggal írta le Arnold2 amit leírt
Keress más játékot és pont. Ha meg van ami tetszik benne akkor játszd azt és utána lépj ki. Maradék időben csináld azt amit élvezel. Nem kötelező belogolva maradni egész nap és sírni, hogy szar. Nyilván az emeberek azért járnak ide a topicot olvasni hogy megtudják milyen szar a wow szerinted? Hagyjuk már, ezt te sem hiszed el
-
Arnold2
őstag
válasz
Ma jó napom van, ezért belemegyek
(Fő az eredetiség jeligére
A címet köszönöm, ki is tettem a melóhelyen a falra. Úgy érzem, hogy megérdemeltem és büszke is vagyok rá! Sokak nem is fogják itt érteni, de annál nagyobb lesz a jelentősége
A topicgazdaságomról (és ez egy ilyen általános FAQ mindenkinek): úgy és azért lettem topicgazda mert az elmúlt 2-3 kiegészítő megjelenésekor szívesen (semminemű ellenszolgáltatást kérve/várva) frissítettem, bővítettem az első hozzászólás tartalmát (amiből most ugye a fönti összefoglaló lett).
Mikor elindult a Tg program, Viktor moderátorunk és topic-látogatónk felkért a WoW topic Tg-nak az előbb említett dolog miatt. Nem kaptam és nem kértem semmilyen mást jogot, mint az összefoglaló szerkesztése (tudom még szerkeszteni a Téma tudnivalók-at, de azon kívül amit láttok benne mást nem szabad bele írnom, valamint csatolhatok még cikkeket is, már ha van). Tehát nem törölhetek és emelhetek ki hozzászólást, de a legfontosabb nem lettem a PH! alkalmazottja, vagy bármilyen szinten kiemelt, megkülönböztette tagja (az összefoglaló szerkesztését leszámítva ugye).
Miért volt fontos ezt így leírnom? Mert minden véleményem, írásom mint Arnold2 őstag íródik és nem mint Topicgazda. Csak is az én véleményemet olvashatjátok, nem az oldalét!
Ez fontos volt leszögeznem, mert ebben a topicban nem mint önjelölt seriff vagyok jelen, hanem mint egy átlagos fórumozó. Akkor már inkább vagyok elvakult fanboy ugye (ha már megnyertem a címet viselem is egy hónapig!) mint a PH! vagy uram bocsá' a Blizzard szócsöve.Most hogy ezt a hátunk mögött tudhatjuk nézzük tovább.
Szerintem sem tökéletes a játék néha én is mérgelődök jó pár dolgon (ugye ettől még maradhatok elvakult fanboy? ). De ha valami nem tetszik, akkor azt én békén hagyom. Vagy nem úgy fejtem ki a véleményem, hogy "a legrosszabb content, mert nekem nincs mit csinálnom" stb.Ha mindenki szó nélkül hagyná a neki nem tetsző részeket, az sem a játékosoknak, sem a Blizzardnak nem tenne jót (ha totálisan, még a mostani állapotoknál is jobban a saját fejük után mennének, nélkülözve mindenfajta visszajelzést, akkor kevesebb előfizetőből, kevesebb pénzük lenne ugye).
Ezzel teljes mértékben egyetértek! Csak egy kérdésem lenne? Milyen csatornán jelzed a Neked nemtetsző, esetleg rosszul működő dolgokat a Blizzar felé?
A Blizzard feladata a mindenkori max. szinthez értelmes mennyiségű és minőségű, lehetőleg változatos tartalmat generálni, nem nekem keresni az "old content"-ből dolgokat, amikkel egyefene elütöm az időt, amíg nem jön a következő patch.
De hát vannak
Pet battle/gyűjtögetés, mount-toy gyűjtögetés, PvP, CM, Mythic dungen, Tanaan, HC insták, Garrison, Shipyard, Explorer-treasure achievmentek, WoD quest achievmentek, repülés megszerzése, (altok húzása), AH-zás, raidelés különböző szinteken, matsok gyűjtögetése..
És ezeket most csak így hirtelen összekapott dolgok voltak, de biztos van még több. Csak az a kérdés, hogy kinek mi a szórakozás. Olvastunk már itt olyat is, hogy van olyan akinek az a szórakozás, hogy beloggol az X garrisonjába és kitermeli a havi game time tokent, vagy napestig pecázik.
Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ha nem köt le vagy nem szórakoztat, akkor Hagyd annyiban VAGY jelezd a megfelelő helyen.De azzal, hogy kifejted itt a véleményedet és csak is itt, azzal nagyon nem vagyunk beljebb.
És biztos ami biztos: nem a negatív véleményeddel van bajom, hanem annak minőségével és milyenségével. Valamint nem csak ellened szól, de ma pont te voltál az utolsó csepp a pohárban.
De kezdem belátni, hogy eléggé szélmalom harcot vívok, és nem csak azért mert egy elvakult fanboy vagyok. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
"A Blizzard feladata a mindenkori max. szinthez értelmes mennyiségű és minőségű, lehetőleg változatos tartalmat generálni, nem nekem keresni az "old content"-ből dolgokat, amikkel egyefene elütöm az időt, amíg nem jön a következő patch."
MMO-k hanyatlását pontosan az okozta, hogy az emberek rájöttek, hogy előbb-utóbb elfogy a kontent. Vagy legalábbis az őket érdeklő kontent. Ha meg unsubbolsz hónapokra, akkor mire visszajössz nem lesz meg a raid spotod, a klánod, a társaságod, stb. Nyilván ezeken sokat segít a lfd, looking for group és társai, de nagyon sok embert az MMO-kban pont a társasági élmény fogta meg, ami elég korlátolt ilyen esetekben (amin tovább ront a növekvő átlagéletkor, mivel minél idősebb valaki, annál nehezebben alakít ki új kapcsolatokat).
Na most nyilván erre nem csak az emberek, hanem a kiadók is rájöttek. Akkor miért nem csinálnak több kontentet? Egyrészt mert előbb-utóbb nem éri meg (több pénzt kell beleölni, mint amennyi játékos otthagyja a játékot), másrészt mert inhomogén a játékosbázis. Van aki végigrohan 2 hét alatt egy raiden, van akinek fél évig tart mire végigveri HC-n. Ha kijössz 3 hónap után az új raiddel, az első akkor is unja magát, a második meg úgy fogja érezni, hogy nem kapott elég időt befejezni. Mondanám, hogy az ennyire elnyúló utolsó patch nem szerencsés, de ha figyelembe veszem, hogy WotLK végén, ami az egyik leghosszabb utolsó patch volt (az 1 bossos raidet hanyagoljuk) rekordmennyiségű előfizető volt, nem biztos hogy tényleg ez a probléma (közösség szinten, nem egyén szinten). Plusz személyes élmény, hogy icc-s patch nagy részén nem voltam guildben. Cataclysm előtt 4 hónappal állt össze egy guild haverokból és full kezdőkből / első raidelőkből, és Cata előtt 3-4 héttel vertük le LK-et akkori normalban. Ha akár csak 1 hónappal korábbi kijön a kieg + pre-patch, más csalódás lett volna annak az X embernek. Persze tudom ez inkább kivétel, mint általános, de ilyen is van."71X-720 ilvl gearben mit tudok csinálni Tanaanban, amitől előrébb lesz a karakterem? Bízom benne, hogy ezen valahogy a Legion artifact rendszere majd valahogy segíteni fog."
Ne legyen igazam, de szerintem ennek az artifact rendszernek nagyobb a füstje, mint a lángja. Kékpostok szerint pár hónap alatt (tehát még első content patch alatt) unlockolható lesz az egész, és jelenleg úgy fest, hogy csak ilvl növekedést és skineket lehet szerezni a későbbiekben. Szóval hasonló lesz, mint a garrison, eleinte tök jó meg ötletes meg poén, későbbiekben viszont nem nagyon lesz vele mit foglalkozni. De ne legyen igazamClass hall hosszú távú content szempontjából sokkal ígéretesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest