Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

válasz Arnold2 #65616 üzenetére

Most sértődjek meg én is a gamer mártír címen? :D

De azzal, hogy kifejted itt a véleményedet és csak is itt, azzal nagyon nem vagyunk beljebb.

Mi alapján feltételezed, hogy én csak is itt fejtem ki? Ha ennyire szeretem (láthatólag) hallatni a hangom, és pocskondiázni a játékot, akkor minden egyes médiumot megragadnék (és meg is ragadok), hogy elmondjam az egyes változásokról és változtatásokról a véleményemet.

---

Amit írtam, azt erre a topikra is át lehet emelni. Tegyük fel, innnentől kezdve csak mindenki csöndben a Blizzardnak jelzi a problémáit a játékkal. Mi marad itt, a pár naponta felrepülő egy-egy kósza kérdésen (hol akciós a játék? mit kell csinálni X questben? miért olyan nehéz Y boss?) kívül?
    Mindenki leírja naponta 2x, hogy miért is szereti annyira a játékot és vége?

Általában akkor van élet most az uborkaszezon alatt (is) a topikban, amikor egy-egy hozzászólás vitákat generál, amiről a legtöbb Fórumtársnak van véleménye, és azt le is írja.

---

Lehet, hogy sokaknak van mit csinálnia. Sőt biztos van olyan, aki teljesen elégedett a jelenlegi helyzettel, de legalább annyi ember van, aki pedig nem.

Amiket felsoroltál, PvE content néven elég gyenge példák.
    HC instának nem sok értelme van a kiegészítő első két hetén, vagy az esetleges új alt (az már mégsem, van Tanaan) gearelésén kívül. Tanaan hasonló, 2 napos elfoglaltság maximum.

Bár szigorú értelembe véve PvE contentnek számít a pet, mount meg régi helyeken achievement gyűjtögetés, mert ugye nem más játékosok, hanem a gép ellen játszunk, de ez annyira erőltetett elfoglaltság, mintha azt titulálnám contentnek, hogy ölj meg szórakozásból 600 banditát Elwynnben, utána 700 banditát Westfallban, majd 800-at Duskwoodban.

Többször is elmondtam, hogy a PvE endcontentről beszélek. Abba nem tartozik bele se a PvP, se a questelés (amennyiben nem ad valamilyen kézzel fogható előnyt), se a mount farmolás Ulduarban. Erre lehetne több és változatosabb Módszer.

Ha csak annyi időt töltenének ennek a Módszernek a kidolgozásával, mint amennyit a mellékes apróságokba tesznek, akkor egy szavam se lenne az egészhez.

Új hozzászólás Aktív témák