- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
Cathfaern #60685 üzenetére
Wow, nagyon szépen köszönöm a választ
Időközben találtam egy használt accot ami alig több mint mint magában a wod, és van 1 100-as pap (nem papozok
) és 3 db 90-es, arathoron. Szerintem azt megcélzom. Ha nem jön össze, és nekem kell indítani minden kariból akkor meg lehet ragnarosra felnézek.
Még1 kérdést engedjetek meg: A wotlks- resto dudu és a wotlks encha shami mennyit változott? Ez a 2 volt a mainem, és most is ezeket tervezem. jelenleg van kereslet ezekre? Ha jól tudom catában cd-re tették a faformát (
) ez még mindig így van? És encha shami is szintén állva odadps-el szinte mindent?
Esetleg túl sok dudu/shami van így is? (bár meglepődnék ha wowban nem lenne kereslet support roleokra)
edit:
Valaki linkelte a wowprogresses guildes oldalt. És ott ahogy nézem még alacsaonyabb tierben sem fordul elő az Arathor szeró, magyarok között. Tényleg ennyivel magasabb szinten megy a Ragnaros? -
Lokids
addikt
válasz
Cathfaern #60685 üzenetére
"Heroic: átlag guildeknek, Mythic: na itt van a kemény kontent"
Mi kell ahhoz, hogy solo playerként Mythicet tudjak menni???
Csak mert nem ismerek senkit, akikkel lehetne tolni.Esetleg Bloodscalp szerveren (ally) van valami klán akik segítenének fejlődni majd?
Bár előbb a tankot/healert akarom felvinni lvl100-ra.Amúgy ha lvl90-en kezdek egy karit, akkor azzal hogyan questelek? Hiszen nincs nála item, a legelső kis szúnyog is elpusztít...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest