Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• birno
    addikt

Igen, ez az, hogy iszonyat sok ido osszerakni egyet.
    Nezegetem az ilyen elore osszerakott UI-kat mar egy ideje, de valahogy meg nem sikerult a tokeleteset megtalalni.
    Egyebkent a TukUI az ami nekem eddig a legjobban bejon, eleg sok moddolt verzioja is van, azok kozott akarok korul nezni jobban egy kicsit, meg ez volt meg ami jobban bejott.
    Meg valami keybinding kezelo addont is akarok nezni, a BindPadet hasznaltam, de hatha van jobb, egyszerubb, plusz a Power Aurast is ki akarom valtani egy ideje, most a Weak Auras-t nezegetem, eleg jonak tunik, foleg ebben a videoban lathato megoldasok alapjan, PA-ban pl. nekem nem sikerult olyat osszehozni, hogy egy cd lejarta elott 1-2s-el jelenitse meg, ne csak amikor mar tenylegesen hasznalhato, lehet en voltam bena, de nem lattam ilyen lehetoseget, a video alapjan meg a Weak Auras tudja ezt s ez pl. nagyon fontos lenne, csak ugye ezeknek a letesztelese, ahogy te is mondtad nagyon sok idot vesz igenybe.

Meg ha visszaterek arra is ra kell jonnom, hogy hogyan jatszak casualkent, nem akarok megint olyan szinten fuggo lenni mint regen voltam s ennek a megoldasa a legnehezebb. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés