Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

válasz Azazello- #35163 üzenetére

Érdemesebb csináltatni, főleg a magasabb szintűeket, mert komoly összegeket elkérnek érte, AH-s ár erősen lehúzás kategória szokott lenni.

Mondjuk az enchantinggal max. lvl-en, jó receptekkel úgyis gusztustalanul sokat fogsz keresni. Főleg akkor, ha raidben droppolt receptet szerzel content elején. Emlékszem, amikor Ulduar idjében realm első 3 enchanterei közt voltam Blade Warddal, simán adtak 4-500 Gold "borravalót", úgy, hogy ők futkostak utánam. Aztán pár hét alatt véget ért a Kánaán, de nagyjából ingyen volt a chopper.
    Másik lehetőség, hogy keresel egy kínait (realm függő, hogy van-e egyáltalán). Néha elég idegtépő tud lenni, mert nap közben is pm-ezik, hogy ráérsz-e, viszont fél-egy óra (folyamatos) enchantolással összejön majd egy ezres (ToC idejében ez nem volt rossz pénz), és kényelmesebb, mint a daily. De olyat kell keresni, aki felfogja, hogy raid közben nem zavar.
    Illetve általában igaz, hogy a jó enchanternek neve van egy realmen. Soha ne verj át senkit, inkább, ha vita van, ki mit adott, engedj, még ha aktuálisan rosszul is jársz - egy "pro" pvp játékos betradelt a mellettem álló karakterbe egy teljes enchantnyi alapanyagot, de megcsináltam neki sajátból, mert tuti, hogy különben végigsírja a trade channelt... A sok visszajáró "vendégnél" pedig nincs is kényelmesebb módja a pénzkeresésnek + majd ezek az emberek ajánlani fognak az ismerőseiknek -> nincs több hirdetésre pazarol idő trade-ben. Ezt a kört kell kiépíteni, és megtartani. Az is külön jó, ha nem kötöd ki, mennyi a tip, lesz néhány fazon, aki nem fog adni semmit, de a többség fog adni, és lesz 1-2 játékos, aki hajmeresztően sokat akar adni, ráadásul előre. Ne fogadd el a nagyon magas összeget, csak max a felét (ha nagyon erősködik, akkor a helyszínen fogadd el, és ha végeztetek levélben küldd neki vissza), ezek mind olyan játékosok, akiket már többször átvertek, eléggé el vannak veszve a WoW-ban, kicsi a szociális hálójuk, stb. Rögtön fix, visszajáró embert fogtál magadnak, aki ráadásul elképesztően sok pénzt fog adni, hosszútávon.

Azt persze nem tudom, hogy a vellumok miatt mennyire halt ki a személyes enchantolás, nekem jóval az inscription megjelenése előtt kiépült már a kapcsolatrendszerem, már BC alatt sem kellett különösebben trade barkolnom, így nem érintett a dolog, de hogy ezt ma mennyire lehet megjátszani, azt nem tudom. Minden esetre szerintem biztos most is szépen lehet vele keresni, mert enchantra mindig tömeges igény lesz, és ez a lényege az egésznek.

• Buddhha

tag

válasz Azazello- #35163 üzenetére

Szia!

Ez sajnos így van... A különböző rod-okat BS csinálja... Kérdezz körül a Guildedben, vagy a trade channelen "WTB xy rod"

Üdv!
    Buddhha (on Bloodscalp)

Új hozzászólás Aktív témák