Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
CactuS #29262 üzenetére
25 fősben amikor a tankok összehúzták a whelpeket, akkor sikerült elérni 44k dps-t
Ott durván belassult mindent.
Jó az hogy a 2 tank 2 szelen van, majd ha már stabilan rajta vannak a mobok (heal nem húzza le) akkor be középre és adj neki. Pillanatok alatt elhullanak, majd mehet mindenki Onyra.
Ha rosszkor jön le Ony akkor minél gyorsabban le kell verni az addokat és csak utána anyucira. Egymagában nem üt nagyot egyáltalán, csak figyelni kell a farkára. -
szilchi
őstag
válasz
CactuS #29262 üzenetére
Tíz fős volt és én voltam az offtank
.És maradt miundig whelp meg a másik addból is.Bár mentségemre legyen mondva,a maintank folyton letauntolta rólam a nagy sárkányokat,holott úgy volt én szedem őket össze.De a dps is kevéske volt,mivel onyxianak sok ideje volt nagyon sok addot spawnolni.Így elkerülhetetlen volt,szerintem,hogy leszálláskor tiszta legyen a terep.Már ha ez egyáltalán lehetséges.Igaz amiket néztem videókat (nem akartam felkészületlenül menni) ott minden addot leöltek,mielött leszállt volna.Na majd talán legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Keresünk dokkolókat
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest