Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Cathfaern #16107 üzenetére
Igen, ezek miatt az "apróságok" miatt tettem vissza a QH-t, de megjelent belőle egy asszem 0.83 upgrade verzió, ami alapból jól működik, nem ugrál meg semmi... Ez frankón működik, a gépet meg zabálja csak, nem nagyon érdekel, fullscreen ablakban nagyon jól megy az alttab is mellette...
Nekem se azért kell, hogy megmondja merre menjek és mit vegyek fel, azért kell, hogy mutassa, merre vannak a mobok, hogy a sok jel közé bevágódjak és szétcsaphassak...
Apropó hétvégén egész komoly PVE geart sikerült szerezni, kipucoltuk kazánt és gruult, és majdnem az összes lehetséges pala healer cucc kiesett, természetesen egyedül voltam benn pala healer...
- na mondjuk t4 vállast nem szereztem, de van helyette a non-tier kazános... A t4 kesztyü is sajna gyengébbnek bizonyult, mint a brutal gladiatoros, valamint a t4 nadrág is bénább mint a non-tier kazános... Ezután nem tom mire jó a tier4... A nadrág tokenből inkább vettem gladi gatyát - míg nem lesz meg a brutal
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone 13 Pro Max 128 gigás kártyafüggetlen (Sierra kék)
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest