Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
akela91 #2297 üzenetére
Szerintem azért, mert Zengőnek szimplán nincs annyi pénze (saját tőkéből és szponzori pénzekből), hogy 2 autót tudjon futtatni a bajnokságban. A Gabinak ezért kell szponzort találnia, ha bent akar maradni. Sajnos az autósport nem csak a tehetségről szól. Pénz, pénz, pénz, jó csapat, tehetség.
-
MaTTeS
senior tag
Saját képek: [link]
(Nem egy minőség bajnok, 25e Ft-os kompakttal lett lőve, de ahhoz képest elég jók lettek /a hangulatot mindenképpen visszaadja/)
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
válasz
- = Zk = - #1733 üzenetére
Ha jól emlékszem januárig úgy volt, hogy ingyenes lesz. De aztán kiderül, hogy mégsem.
Szerintem inkább legyen jobb az infrastruktúra (több kivetítő...) és kerüljön egy kevés pénzbe a belépő. -
MaTTeS
senior tag
válasz
- = Zk = - #1731 üzenetére
Nem ingyenes: 3000Ft a hétvégi jegy, 11€ és ott ülsz ahol akarsz (és találsz helyet).
[link] Alul vannak a jegyárak. -
MaTTeS
senior tag
válasz
Mano_01 #1570 üzenetére
Wtcc-n? Mindenhol, nem szeretek egész nap egy helyen üldögélni.
Norbitól sikerült autogrammot és közös fotót is kérni.Idén, valószínűleg vasárnap a sikánnál is sokat leszek, mert a kocsit ott fogom letenni (nyitva lesz vasárnap a 2-es kapu), nem fogok megint 1 órát állni a főbejárathoz vezető dombon, inkább körbesétálok bent a pályán.
-
-
MaTTeS
senior tag
válasz
!Overdose! #1560 üzenetére
Szintén.
Kíváncsi vagyok idén raknak-e kivetítőt a célegyenes végén lévő tribünhöz. Tudnám értékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPad topik
- Formula-1
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest