- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Ha jól tudom IS3 már nem vett részt a 2.vh.-ban. Wikipedián csak annyit találtam hogy néhány régi forrás szerint láttak párat, de ezt sose tudták igazolni, a hivatalos álláspont hogy nem vettek részt harci tevékenységben. Először Berlin elfoglalása utáni orosz ünnepségen / felvonuláson mutatták be őket a szövetségeseknek elrettentés céljából. Ami tényleg elég jól sikerült, ha jól tudom rendesen bepánikoltak mikor meglátták milyen tankjaik vannak a szovjeteknek, ugyanis nekik a háború alatt a legkomolyabb tankjuk a T1-es és az M6-os volt ami valljuk be nem sokat ért sem az IS-ek sem a német páncélosok ellen. Arról nem is beszélve hogy mind orosz, mind amerikai oldalról olyan tankokat vonultat fel a játék a németek ellen amiket csak jóval a 2. vh után állítottak használatba, ha egyáltalán legyártották őket nem pedig a tervezőasztalon léteztek csak (IS-7, T29,T30...). De ugye ha ezek nem lennének akkor semmi esélye nem lenne ennek a két nemzetnek a játékban és a kutya sem játszana velük.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest