Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Az M4a2E4 jutalom tank volt, akinek volt több mint 1000 csatáj a bétában. Az m6a2e1 a játék indulásakor volt megvásárolható némi arannyal együtt jópénzért, ahogy a Panzer V/IV is, csak az M6 heavy, a panzer V/IV meg medium tank volt, ahogy az A32 meg light tank
A vk 4502P ausf. B pedig a techtreen van a KT alatt, annak ott kell lenni, ne mondd hogy nem, az előbb még ott volt
KV-ra a 76 os ágyú elég szar, de egyelőre jobb mint az alap, kicsit jobban sebez, nem sokkal ugyna. Node a 107-es meg aztán már kafa. Ha jó napja van a szervernek, akkor mindent átvisz, ha meg nem, akkor ugyanúgy lepattan a PZIV-ről is.
Ma mondjuk mázlim volt, zsinórban 3-4-szer is ellőttem vele az IS-t, ő meg először földbe lőtt, majd csuszó kétszer is, és hagytam neki 6%-ot. Szóval érdekes, kicsit többet is átvihetne, de a sebzése elég jó, Hetzer pölö egy lövés, PZIV meg ah sebez, akkor másfél, szóval kettő.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest