Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
vhw
addikt
Mivel cáfoltam meg magamat? Én a fentebb írtaknál a saját M7es artymat vettem alapul. A kisebb artyknak persze hogy más értékeik vannak.
A heavy tank arra való hogy városban, az utcákban előre törjön, más térképeken, ahol sok a nyílt terep, és van pár arty is az ellenségnél fel kell deríteni nekik, különben szétbombázzák őket, mert; lassúak, fizikailag nagyok -> jó célpont az spg-nek!
Sérülékeny medek? kíváncsi vagyok te milyen posztot szánsz egy 50km/h sebességű, tisztes ágyúval, és bizonyos esetekben erős páncélzattal rendelkező közepes tankoknak, kempelni hátul? az a TD-k dolga!
Egyébként egy szem T29 van a garázsomban, 100egynehány csatával a lejátszott 1100amból. Mellette egy Pz III/IV, M3 Lee, Su76, M7 Priest és ma fejlesztettem ki a Pz38NA-t. Amivel ahol csak tudok megyek előre és derítem fel a tankokat (nem öngyilkos kamikaze módjára!), ha módom van rá megkeresem az ellen artyját és kinyírom...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest