- Fórumok
- PC játékok
- World of Tanks - MMO - Archívum I.
- (téma lezárva)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
43800 - 43701
50174 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Fel
addikt
Szemelvények az EUs Q&A topikból:
"Posted 11 April 2012 - 04:14 PM
Kleist_, on 11 April 2012 - 03:49 PM, said:
What would it take for WG to reconsider the balancing of German tanks?OL: Not also rebalancing, but repositioning in tech tree as well. And other cruel things.
Overlord.
If I get this right, after 7.3 or 7.4 You will show US different German Tech Tree,with some changes ?? OR it's a Joke ??OL: It's not a joke. The changes are under consideration at the moment. The final decision hasn't been taken yet."
Nofene!! A siralmak meghallgatásra találtak, és tényleg tervznek valamit a német ággal?! Bár még semmi konkrétum, csak az, hogy gondolkodnak rajta... Úgyhogy a germán fanatikusok még ne éljék bele magukat semmibe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És a megoldás a 0 sebzéses találatokra:
"Hi Overlord.
One question about 0 crits.
Do they happen at random? Or can you prevent 0 crits by good aiming?OL: "Such "zero damage crits@ can happen when you hit external module (gun or tracks) or in some cases when shell goes through the optics inside the tank. So, basically you can reduce this happening by precise aiming." -- Szóval mégis csak van ilyen mágikus izé, csak a hiba nem az ő készülékükben van, hanem a miénkben. Úgyhogy mindenki, akinek sír a szája: L2P*!!

*littlemole: L2P = learn to play = tanulj meg játszani
-
littlemole
őstag
Mondjátok már meg mit jelent a L2P rövidítés, mert nem jövök rá.

Ezt a rövidítést szórták rám, a többi mellett.Wesfielden mentem T34 el. Ott a bal oldalt választottam, és nem a várost. Majd a városba menő francia top tank elkezdett sírni miután kilőtték hogy milyen "ügyes" vagyok mert nem mentem segíteni neki.
Történetesen sajna senki nem jött velem szemben az ellenféltől a bal oldalon mert mind a városba ment,így nem lőttem semmit sem, mire onnan meg visszavánszorgok egy T34 el, már mindenkit megöltek. A harmadik voltam felüről a listán. Ezen mindig csodálkozom amikor mondjuk 15-1 vagy 15-2 re jön ki a végeredmény, hogy miért megy az anyázás, mikor 1db tank magában nem tud akkorát dobni a végeredményen, ha a csapat eleve szar és szétlövik őket.
Más.
Melyik mod az célkeresztnél, ami mutatja a lövedék hozzávetőleges repülési idejét? Valahol olvastam itt, hogy van ilyen is. -
Timyyy
őstag
Victory!
Battle: Prokhorovka 2012. április 18. 16:32:05
Vehicle: Löwe
Experience received: 1 531
Credits received: 107 662
Battle Achievements: SniperEgyszerűen nem bírok rájönni, hogy miért jár több kredit... állandóan amikor 100K körüli és feletti köröm van, úgy érzem, hogy most ezt mégis mire, egyáltalán nem éreztem jó körnek, ezutóbbit pl átlagosnak vagy inkább az alattinak, csak 9 sebző lövésem volt a 10-ből, meg is haltam, egyszerűen nemértem.... A többi körben, amikor akár 18 sebző lövést is leadok, jön ilyen 60K vagy max 70.
Nemtudok rájönni a logikájára... vagy minél többet lövök, annál kevesebbet kapok?
Ennyit tudok csak kiszedni ebből... valaki felvilágosíthatna, ha kell elküldöm ezt a replayt is, egyáltalán nem csináltam semmi kiemelkedőt.
Így elég nehéz kreditet termelni, ha nincs meghatározható módja annak, hogy erre és erre a tettre többet ad... teljesen véletlenszerűek ezek az összegek. (az xp mennyiséget se értem, de ezesetben nem is lényeges) -
Plokijuma
aktív tag
Részben igazad van, de El-Hallufon az egész hegyoldal rész kiváló hely campelésre, és maradtak üresen helyek, ahova beállhatott volna, szintén bokor és szikla együttes fedezékhelyre, kb 40méterre. Eleve ha top tank vagyok sokkal nagyobb az én felelősségem a meccs alakításban, mint a 4 tierrel kisebb TD-nek, (aki egy IS3-t közvetlen közelről se tudja sebezni)
Szegény szerencsétlennek nem elrontani akartam a játékát, de udvariasságból hadd ne bukjunk csatát 1 ember miatt... főleg, hogy ő jóval kevesebb toleranciát mutatott felém. (először sérteget, lövöldöz, majd szándékosan blokkol) Ha nem f*ckolva kért volna meg, hogy menjek arrébb, hanem szebben megkér, akkor lehet arrébb álltam volna rögtön a másik fedezékhez, ki tudja.
u.i.: Sajnos esélytelen visszakeresni az adott replayt, de ha látnád, szerintem máshogy vélekednél az esetről, mint így információ morzsák által.
-
whatnot
őstag
-
törölt tag
Nem rossz kis makett,Furikáznék vele Budapest utcáin

-
Chris0321
veterán
Eddig ez a csúcs.

Prémium nélkül.
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. április 18. 16:13:42
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 153
Szerzett kredit: 81 843
Csatában elért Achievement: Mesterlövész4 kill és 3 tankot sebeztem, többek közt az ellenség Top IS4-ét is.
-
Atlantis
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
freelancer
tag
Mivel alapjában itt tankokról van szó, linkelek egy Tiger makettet, amit a Fehér Tigris forgatására készítettek ... érdekes.
-
Plokijuma
aktív tag
Pár napja szegény IS-3amat szintén seggbe durrantotta többször egy kisebb TD szándékosan, mert elfoglaltam a bokrát ("Heavy ne campeljen, arra ott van a TD"). Miután nem tudta átütni a páncélt, beállt mögém, hogy véletlenül se tudja visszatolatni a bokor mellett levő sziklához. Első 3perc után már volt 4 killem, gondoltam továbbállok onnét. Elköszönésképpen lelőttem mindkét láncát a TD-nek. (0-s krit.-et akartam, sikerült is 0-st leláncolás csinálni.)
Azt nem értem, hogy aki ennyire beképzelt és nem csapatjátékos az mit élvez a játékban? a tömény aggresziót? A játék szépségeit nem fogja észrevenni ez ilyen soha (lásd #43711 hozzászólásomat)
Általában az ilyen barmok miatt veszít az ember, mert nem tud gondolkodni, csak lőni... -
Gyuri27
félisten
Látod megint nem mondasz igazat.
Vagy értelmezési problémáid vannak.
Amúgy pont te irtad mindenki úgy játszik ahogyan tud és akar.
Nekem is el kell fogadnom, hogy 10+ meccset lehet bukni egyhuzamban a lemingezés miatt.
Neked is el kell fogadnod, hogy 10+ ilyen meccs után ha nem fér el a mapon az idióta akkor ketté lövöm.Tegnap pl kv-l mentem. Pz38 teligázzal nekem jön. Pedig lassú is a kv terepen, nagy is mint egy ház. Mégse vett észre és nem fért el mellettem. Persze sebződött. Minek következtében tőlem levont a rendszer kreditet és xp-t. De tegnap jó napom volt így nem bántottam. Máskor az ilyet simán szétlövöm. Ennyi.
Ezt nem kell se megérteni, se elfogadni. Lovagolni viszont felesleges rajta. Hiszen itt csak flame lesz belőle és a helyzeten se változtat.
-
whatnot
őstag
Meglepő, hogy egy ilyennek van 50% alatt a win ratio-ja.
(#43786) alpihun: ez elmúlt napokban ezerszer kitárgyaltuk már, hogy április végét emlegetnek, ma még mondta valaki, hogy május 9-et rebesgetnek, de az sem hivatalos. Ebből azért bőven rá lehetett volna már jönni, hogy nincs még konkrét dátum.
-
alpihun
senior tag
-
CptMisi
őstag
EZAZ!!! Hummel Mines.
Nevetségesebb, mint az előző. Mennék fel a bázis melletti kis dombra, erre látom a type is jön fel. Látom hegyre senki, gyorsabb voltam, bementem elé, beírtam, hogy Type-pal mehetne a hegyre is, erre kilőtt... Ellenségnek nem volt normális mediumja.
Ezután az akció után berohant az ellenséges nehéztankok közé.
Vesztettünk természetesen.Neve lemaradt: vincefatal
-
zalman90
őstag
-
Gyuri27
félisten
Na jó de nekem ezt csipőböl nem kell tudnom, hogy neked orosz az anyanyelved.

-
jahrn
senior tag
Szep...
De ahogy latom nalad imad elszallni az IS-3 ammorack.Ami erdekes h M103 meg nem volt ammorack robbanasom pedig sokan panaszkodnak ra.
(#43779) alpihun mire kijon 7.3 addigra szerintem a kv-3at is elerheted.
(#43780) whatnot En sem neztem vegig a videjot, van jobb dolgom. De ocsem nagyon raert es szerinte maj 9et mondanak. A hivatalos forumon is azt irta vki h a video szerint maj 9, mondjuk tekintetbe veve h majdnem 1 evig tartott nekik az M103/T110/T34 buhera barmi lehetseges.
-
ollie
MODERÁTOR
-
whatnot
őstag
Inkább elhiszem neked, mit mondanak a videón.
De akkor saját maguknak mondanak ellen.(#43771) Atlantis: GW Panther minden lehet, de nem lomha. Panther alváza van (ki hitte volna...), ami elég fürge, pláne egy arty-hoz képest.
Továbbá: nagy szögben tud mozogni az ágyú, így kevesebbet kell forgatni a tankot, ebből következik, hogy újra célzásnál ilyen esetben rövidebb ideig tart a célzás.
Minden szempontból jobb, mint a Hummel.(#43773) alpihun: olvass már vissza és értelmezz szöveget ahelyett, hogy folyton ugyanazt kérdezed.
(#43775) fsb1000: és jön a bagatellizálás.
Természetesen ilyesmiket senki nem mondott, csak te szeretsz erősen ferdíteni. -
alpihun
senior tag
Kb vasárnapra lesz meg, de tolódhat, mert nem csak WoT ból áll a világ.

Addig remélem megleszek, most is csak szigorúan úgy írok, hogy épp ki vagyok lőve.
Ha kapunk pontos dátumot, és nem férek be, akkor beváltom a régi tankjaim felesleges tp-it (kb 2000 xp) szabaddá. Van 348 aranyam még. Bár lehet, hogy fontosabb dologra kéne tartanom. -
Plokijuma
aktív tag
Tegnap hasonló hülyéhez volt szerencsém. Tart még a visszaszámlálás a meccs előtt, ülök az IS-3-ba és megkérdi egy KV, hogy szerintem tud-e IS-3-t sebezni. Mondtam neki, hogy igen, oldalról/hátulról. Meccs elindul, kb 7 másodperc múlva ammorackkel felrobbanok. A hülye tényleg KV kipróbálta, hogy tényleg tud-e sebezni IS-3-at. Igen... ammoracket lőtt nekem.... Innentől kezdve a csapatunk élő top tank nélkül maradt...
-
DeniBoy
aktív tag
-
vhw
addikt
-
fsb1000
nagyúr
Nem tudom mit csodálkoztok az ilyen eseteken.
Itt is teljesen elfogadott az ilyen viselkkedés, söt egyesek még jogosnak és tolerálhatónak is tekintik, hogy kilőnek csapattársat mert elszakadt a cérna, nem úgy játszik, ahogy ő akarja, noob, stb.
Az a hülye aki nem áll be ebbe a májstrimbe. -
freelancer
tag
-
alpihun
senior tag
Valaki tudja, hogy 7.3 pontosan mikorra várható?
Ma összeszedtem 3700 xp-t, de még mindig kell 7300 KV-ig.
A linkelt honlapon április végét mondanak, ami innentől arrafelé bármelyik nap lehet.
Pontos infója van valakinek? -
CptMisi
őstag
Province, hummel.
Meccs elején lementem a sarokba, kiszedtem 4 tankot. Akkor láttam, hogy a gw pantherünk is lejött addigra, teljesen feleslegesen... Végén 3an maradtunk: én, ez a hülye és egy gyáva e75. Bebújtunk az egyik sarokba, erre a gw panther beáll közvetlenül elém. Megkérdeztem, hogy mit csinál? Megfordult és kilőtt... Panzerlehrbatallion_93 nevezetű zseniről van szó...
-
Atlantis
veterán
A lag szívatott engem is. Nem is szegény VGA-driveremmel volt baj (az újratelepítés után, előtte a magyar nyelvű telepítés tényleg okozott hülyeségeket)...én meg szidtam az AMD-t, mint a bokrot...pedig csak szerencsétlen véletlen, hogy éppen a VGA-csere idején kezdett el vacakolni a routerem, amit újraindítva minden minőségi problémám megszűnt a játékkal. Semmi akadás azóta.
GW Panther: csak én érzem úgy, hogy Hummelhez képest inkább visszalépés? Lomha, mint a rosseb, a scout-ok már rég meghalnak, mire én odaérek ezzel a döggel a kívánt helyre...támogatni így nehéz őket...ágyúja még a Hummelé, de papíron a nagyobb sem tűnik sokkal jobbnak. Mindemellé még rosszabbul is fizet szerintem.
-
Chris0321
veterán
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. április 18. 15:04:28
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 231 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 10)
Szerzett kredit: 26 785Javítás:
T34 jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 7 480Megvásárolva:
A lőszerek T34 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 7 420Az előző csatám. Top tank Maus. Egy másik T34 csak úgy fogta magát és nekiment. Utána elkezdte lőni. Próbáltam a tankommal feltartani de nem érdekelte, mellé állt a Mausnak ne tudjon mozogni. Elkezdtem lelőni a láncát, hogy a Maus el tudjon szabadulni és a Maus miután sikerült hátratolatnia kilőtte. Persze az arty utána kiszedte a Maust mert addig az ellenség szépen előrenyomult. Simán vesztettünk, 2-3 lövést tudtam elereszteni és engem is kiszedtek.
Nem tudom miért jó egyeseknek ha elb*szák más játékát.
-
D.Orion
veterán
Ha Paul el tud játszani az amcsi szerón, akokr szerintem az orosz se lehet rosszabb.
-
Paul119
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
madstunt
addikt
-
Gyuri27
félisten
Mit tud az orosz szeró amit az eu nem?
-
jahrn
senior tag
-
whatnot
őstag
-
freelancer
tag
-
Paul119
addikt
valaki platon?

-
fsb1000
nagyúr
Miért mennél az orosz szerverre?
-
jahrn
senior tag
-
freelancer
tag
Ha kell valakinek egy EU account amin van elit KV KV3, PZ IV friss VK3601H, 8 garázshely az toljon egy pm-et.
Ha van aki most kezdi és adna érte egy orosz szerveres 10 dodós gift-et azt nem utasítanám el. -
D.Orion
veterán
Még egyszer annak aki még most sem tudná:
A few details of 7.3 Update -
Paul119
addikt
-
vhw
addikt
-
Memphis79
aktív tag
szevasztok!
Ha kifejlesztem ill.megveszem a jagdtigert akkor ha variálnak vele vmit akkor már nem a 128-as löveggel lesz a garázsomban hanem csak a 88-al vagy mi a szösz?? -
_seth_
veterán
Győzelem!
Csata: Live Oaks 2012. április 18. 14:07:38
Jármű: M103
Szerzett tapasztalat: 1 657
Szerzett kredit: 62 827
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Acélfal, Mesterlövész -
jahrn
senior tag
Ez attol fugg. Ha Mines-on top med/light vagyok akkor egyertelmu h nincs ido tokolesre, azonnal padlogaz a hill-re. Az h ott bemegyek-e kozepre vagy a gyorsabbaknak adok tuztamogatast az helyzet/tank fuggo, a Lorraine-on meg csak az elso motor van fent+ ugye a toltes miatt ertelmetlen lenne befutni kozepre az elejen.
Amugy meg minden csata elott van 30 sec, akkor meg lehet probalkozni felosztani a tobbiekkel a teruletet (mondjuk ez is elofordul h fail mert elternek a megbeszelttol v hasonlo)
-
whatnot
őstag
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem is van KV meg KV3, illetve PZ4 meg Stug3. Én általában várok pár másodpercet és mérlegelek ha kb fele-fele arányban mennek becsatlakozok valahova. Ha mindenki egy irányba akkor random hogy megyek máshova meghalni vagy velük de van hogy akkor kicsit maradok védekezni (volt már hogy mindenki elment és az ellen jött a másik irányból lövés nélkül foglalni...).
Egyébként mi a WoT neved? Felveszlek majd barátnak de még 5-ig dolgozom.

-
whatnot
őstag
Megbeszélhetjük.
Tier6on KV3 van (ill. gw panther, de az más pontozás alá esik), ezen kívül van tier5ön KV és AMX12t, ill. tier7en IS, ill. T43. Amúgy van még Ferdinand és KT.Amúgy ki hogyan szokott nekifutni egy random körnek? Én már ott tartok, hogy többnyire megvárom, merre mennek a többiek, mert jellemzően üresen marad egy terület vagy pl. összes top tier egy irányba megy.
-
ollie
MODERÁTOR
Igen, a prémium kozmetikázza a kapott XP-t és azzal együtt az XP statisztikát is. De csak ezt, mert más hatása nincs. Nem véletlen, hogy az XP-t semmilyen értékelésnél nem veszik figyelembe.
Ja, és Mastert nyilván nem kapsz, ha csak harmadakkora az XP-d, de csak azért, és nem azért mert nincs prémium státuszod.
-
fsb1000
nagyúr
-
Plokijuma
aktív tag
-
zoszt
tag
A játék statisztikájában az átlag tapasztalatot alap xp-vel számolja, vagy prémeseknél az emelttel? Illetve ha master plecsnit kapok, az azért van, mert prémem van, vagy alapfiókkal ugyanazért a körért is az járna?
Magyarul azt szeretném kérdezni, hogy a prém kozmetikázza a statisztikát? -
fsb1000
nagyúr
-
Arpee78
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
Úgy tünik leállt a server...
Épp egy bukó csatában voltam, elsőre még újraindult a kapcsolat szakadás után, de aztán vége. -
Fel
addikt
Nem. A T34-nek normál T8 HT MM besorolása van, míg a Löwének kedvezőbb, a KV-5-nek meg még kedvezőbb.
A Type-nak is egy ideje normál T8 közepes a besorolása.
A nemsokára érkező 88-as Jagdtigernek biztosan könnyített lesz. És valószínű, hogy az IS-6-nak is, ha tényleg csak a 175-ös átlag pennel "megáldott" D-25TA löveget kapja. -
vhw
addikt
Tisztán látszik hogy "VIII" van a tank ikonja felett. S mivel még nem is a T34 örökölte a korábbi statokat, így aligha lehet keverve.
Plokijuma: A T34 pont, hogy nem kap kedvezményt, 10es csatába is dobálja. (KV5 Löwe igen)
Másrészt csak gondoljunk már bele, mit könnyebb kinyírni egy KV5-ben ülve? Egy KT-t vagy IS3mat? ami ellen ha hatékonyan akarod felvenni a harcot egy közel 200as átütésű ágyú kell, vagy egy papír T34et? Amit lazán át lehet lőni a 160as pennel is szemből.Szerintem nem vita tárgya, hogy egy a KV5 minden további nélkül képes szétszedni a T34et szerencse faktor nélkül is.
-
Plokijuma
aktív tag
Éppen, hogy nem, mivel a leglényegesebb adat hiányzik róla : melyik tank típussal hányszor futott össze... Az alapján már lehetne óvatosan kijelenteni pár dolgot. Mellesleg 100-as nagyságú mintaszám se túl reprezentív statisztikailag.
Eleve a tankok MM besorolása se egyező, T34 prémesként szerintem kedvezményezett MM-t kap a többi prém tankhoz hasonlóan, ami megint csak torzítja az eredményeket.
-
-vitya-
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Plokijuma
aktív tag
Úgy vettem észre, hogy a legtöbb T8 heavy, ami szembe jön, az bizony T34. Ennek egyszerű oka van, mindenki farmolja a kreditet. (Mivel sokak hozzájutottak az ingyen prém tankhoz, sokan is farmolnak vele)
Grg1210: Bár nincs KV-5-m, de a fórum bejegyzések alapján prém nélkül 65-70k kredit már nagyon jó körnek számít. Szóval az 50k szerintem kevés csatával még rendben van. Te is fejlődsz még, megismered a tankod stb. Lesz ez jobb is biztosan + eleve el kell kapni egy jó meccset is hozzá.
-
GrG1210
aktív tag
Hali tegnap vettem egy KV-5-öt , de eddig még a legjobb köröm csak 50e. kredites volt.. fogja majd jobban adni a lóvét?? prémium nélkül tolom..
-
Plokijuma
aktív tag
Diegho: Ilyen játékosokkal szívesen kipróbálnám magam platoonba párszor, gondolom elég sokat lehet mellette fejlődni.
Egyébként azt vettem észre, hogy a WoT-ba sokszor nem az számít, hogy milyen vagy egyénileg, hanem sokkal jobban számít, hogy mennyire látod át a pályát stratégiailag, mennyire vagy jó helyzetfelismerő. Nem árt ha tudod a csata vége felé a megmaradó ellenségek utolsó ismert pozícióját és életerejét, mert így sokkal kisebb eséllyel futsz bele "meglepetésekbe".
Egyénibe (~1v1 szituációk) nem tartom magam jó játékosnak, de mégis ennek ellenére az utolsó 4-5 tankot, amit húztam erősen, mind 60% körüli győzelmi aránnyal rendelkezik (csak random csaták, nagy ritkán platoon). Ez főként annak köszönhető, hogy általában átlátom a teljes pályán a történéseket (nem csak a saját flank), figyelem és számolom az ellenségeket. Ez sokat segít abban, hogy tudd, mikor lehet megnyomni az adott oldalt, és mikor kell fékezni, védeni az adott oldalt, esetleg feláldozni magad. Az sem baj, ha tudod mikor kell időben visszaindulni védeni a saját bázist.
Pszichológiát se szabad kifelejteni a dologból. Saját viselkedéseddel erősen befolyásolni tudod a társaid viselkedéseit, anélkül, hogy szólnál egy szót is. Erre a legszembetűnőbb példa, ha megtorpan a csapatod egy része kempingezni, és megindulsz, akkor nagy eséllyel megindul még 1-2 kettő tank, utána a maradék is mögötted.
Ugye, hányszor volt olyan, hogy megindul egy társad a szinte biztos halálba, te meg mész utána megmenteni? Az megint más kérdés, hogy ilyenkor mindketten halottak lesztek jó eséllyel. (Ilyenkor sokszor érdemes az ösztönöddel ellentétesen viselkedni, és maradni a seggeden(szituációfüggő). Jobb a csapatnak, ha csak egy tank hal meg, mintha kettő). Sokan lebecsülik a pszichológiának szerepét a játékban. Ez csak egy példa volt, lehet még sokat megemlíteni... például ellenfél felbosszantása csiki-csukizásnál folyamatos lánclelövéssel...
Nem egyszer áldoztam már fel magam, mert megindultam mikor a teljes flankunk megtorpant, hiába volt a saját csapat létszám fölényben azon az oldalon... Ezzel szépen megindul általában a flank és győz a csapat, mielőtt a másik flank összeomlana az ellenséges létszámfölénytől.
Sokan lehet, hogy egyénileg (1v1-hez hasonló szituációk) nagyon képzettek és ügyesek, de semmit nem érsz azzal, ha stratégialiag nulla vagy, azaz játék intelligenciád alacsony. Ebbe a kategóriába szokott esni a lemming hordák is. (igen, van amikor a lemmingekkel érdemes menni és viselkedéseddel befolyásolni őket, nehogy megtorpanjanak... lásd pár sorral feljebb)
Bocsi a hosszú bejegyzésért, szerencsétekre most nincs több időm a WoT rejtett szépségeiről firkálni, pedig lenne még mit.

-
-vitya-
őstag
-
vhw
addikt
Hát egyébként tényleg bitang erős az az M6, szemből ritka jó a páncélzat torony-hull egyaránt és még a kupola sem olyan könnyen lőhető a tetején.
Egyébként meg, ha nem most vette a KV5öt, akkor már bizonyára kismillió IS3 és KT kerülhetett az útjába, és arányait tekintve a T34 még nem olyan régóta került le T8-ba, mégis elég sok az áldozat.
-
grunge
addikt
-
Plokijuma
aktív tag
-
Napfénysüti
nagyúr
-
-vitya-
őstag
-
marked one94
őstag
-
whatnot
őstag
-
-vitya-
őstag
-
marked one94
őstag
-
whatnot
őstag
-
Rém
tag
-
Arpee78
senior tag
-
bozont
veterán
-
hemaka
nagyúr
Az nem úgy van, majd a pro játékosok megmondják, hogy te mivel mit lősz ki.

-
vhw
addikt
Igazából egy KV5 tényleg képes lenyomni a T34et, gyorsabban lő, a frontját ugyanúgy átviszi, arról ritkán van pattanó (HP-ja is több a KV5-nek)
-vitya-: igen a napokban néztem én is, csak az a gond, hogy nem minden ember tartja/tarthatja meg az összes tankját, azért meg nem veszem viszza, hogy tele M&M'sezzem a statom

-
ollie
MODERÁTOR
-
psycroptic
őstag
-
fsb1000
nagyúr
-
Djuree
félisten
-
-vitya-
őstag
a tulaj utólagos engedélyével

-
psycroptic
őstag
Aki használja ezt a wot ingame rating-et az megtudná nekem mondani, hogy az adott értékek a játékosoknál az adott tankjára vonatkozik vagy globál (az egész játékára, összes tankjára) értendő?
(#43712) -vitya-:

-
fsb1000
nagyúr
-
Djuree
félisten
KV5-el hülye aki az erősségért játszik. KV5-el pénzt kell termelni, mind1 hogy győzöl vagy sem, 50k-t a legszarabb körben is hoz, ha legalább volt pár találatod. ha eredményes is akarsz lenni t8-on akkor IS-3 vagy KT oszt jóvan

azért a páncélja vmi überdurva, minden szar képes róla pattanni...nem egyszer van hogy 3-4-en lőnek egyszerre, mégsem nagyon sebződök, pedig t7-t8 lő... -
Mcray
senior tag
-
Veatta
aktív tag
-
Paul119
addikt
-
Mcray
senior tag
Olvassad el újra az első mondatot
Alap IS-4-gyel szívok a T34-ek (és fejlesztett IS-4-ek) ellen 
KV-5-tel meg ha nem rám figyelnek akkor akár IS-4-re is rá tudok menni eredményesen,de egy az egyben IS-3 is megesz.
A hétvégén nagyon sok általam nem ismert gyenge pontot tanultam a Tigris 2, T34, IS-4,IS-7 tankokon. Kezdek ráérezni. Cserébe a BL-9 nem úgy szuperál IS-4-en mint IS-3-mon. Mintha nem ugyanaz a löveg lenne...
-
_seth_
veterán
-
hemaka
nagyúr
Aktív témák
-
43800 - 43701
50174 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 45901 45900 - 45801 45800 - 45701 45700 - 45601 45600 - 45501 45500 - 45401 45400 - 45301 45300 - 45201 45200 - 45101 45100 - 45001 45000 - 44901 44900 - 44801 44800 - 44701 44700 - 44601 44600 - 44501 44500 - 44401 44400 - 44301 44300 - 44201 44200 - 44101 44100 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- World of Tanks - MMO - Archívum I.
- (téma lezárva)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-book olvasók
- Autós topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyit tudok csak kiszedni ebből... valaki felvilágosíthatna, ha kell elküldöm ezt a replayt is, egyáltalán nem csináltam semmi kiemelkedőt.

)

Mondjuk nem mintha sokat számítana.