Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Sixkiller6 #4083 üzenetére
Na jól van. Épp a helyem keresem, de a kv-k és a többiek engem talának meg
Hidd el nem én keresem a nálam 3-4 tierrel nagyobbakat a pályán (miért is merülhet ez fel?), az ölhetők meg rendre ugyis elhalnak a nagyok által ameccs első pár percében...Mikor én voltam a "nagy" akkor is így történt, nem hagytam meg másnak a Pz3-at csak azért mert én voltam az élen a Tigerrel és az meg pont ott jött/volt
DE ha nem marad senki és ott állok a kis pz38al ezekkel szemben akkor a végkifejlet eléggé egyértelmű szerintem. Majd ha lesz alattam legalább egy Pz IV akkor már nem fog zavarni ennyire a dolog, mint ahogy a béta esetében sem. Most csak az a rosz hogy legalább 5-6+ olyannal szokott összerakni, akiknek nemigen tudok érdemben ártani. Lesz ez még így sem!
A 60% win az egy dolog a halálozási ráta ennél helyenként jóval vacakabb, nem feltétlen járulunk hozzá a győzelemhez. Most kezdett el romlani a rátám hogy meglett a pz3 és a pz38, eddig 71% volt. Szóval azért nem tartom magam annyira balf@sznak
Kissé sarkos volt ez így na! No offense, keep rollin'
(#4084) virkir: erről van szó, +1
pz38as simán iylen köreim voltak tegnap zsinórban vagy 7-8 esetben. Lőhettem őket akárhonnan, akárhogyan.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest