-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz rlazol #45056 üzenetére
Játszogatok én is egy ideje, a jelenlegi accountommal durván december óta, ennek ellenére megragadtam a Tier8-nál. Sőt, el kellett adnom és vettem a Tiger2 helyett két darab Tier6-os tankot, hátha jobban tudok majd pénzt keresni velük.
Alapvetően nem az a célom, hogy akkor Tier10 és durr bele, de már kezdem unni, hogy semmit nem haladok a játékkal. Végül is már azon is gondolkoztam, hogy veszek egy Xbox-ot és inkább végigjátszok több játékot, ahelyett, hogy pl. ezt az egyet gyűrjem egy alap grafikán a laptopomon. Nem vagyok már közel sem akkora fanatikus, mint annak idején mondjuk a CoD2-ben. A kikapcsolódáshoz pedig ez túlságosan is időigényes és túlságosan is sűrűn felb*szom magamat. (Nem vagyok egy flame-elős játékos, nem szoktam cheater-ezni és próbálok megfontoltan játszani, de néha a csapat végett siralmas az eredményem és csak felidegesítem magamat.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla