- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
SoulReaver #45018 üzenetére
Na igen. Amit azzal nem ütnek be, azt nagyon golddal sem. Ez főleg a 263-ra (Taragas pls
) és az ISU-ra igaz, ahol alig van különbség a 2 lőszertípus penje között. Mondjuk az APCR mindig gyorsabban repül. E-25-ben pl azért is érdemes goldozni, mert az AP lőszer lassú egy kicsit.
(#45038) nwa5000: Azt megtudhatjuk, hogy miért?
- - - - - - - - - - -
Van itt valakinek T-34-85-je jelenleg a garázsban? -
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #45018 üzenetére
Kicsit elővettem az ST-I-et, a sok lightozás-medezés közepette nagyon leálltam minden más ág húzásával... ...hogy ez a Grille milyen alap átütéssel rendelkezik?! Olyan lapos szögben álltam ki, hogy azt gondoltam autobounce lesz minden engem érő lövés, pattogtak is rólam rendesen, aztán odajön ez a dög, és simán beüt... Többször is, amikor mások pattogtak rólam, ő bevitt... Elég komoly gép... (wotinfon a sok gyík hogy szidta a WG-t, amikor kikerültek a statjai a gépnek, pedig már akkor látszott, hogy brutál gép lesz...)
Öröm a ürömben, hogy két körrel később meglett az ász az ST-vel, Highwayen egy T10 csata végét hoztam le (pár máaodperc volt csak vissza), bár semmi nagy művészet nem volt benne, nem is értem mire kaptam 1100+ xp-t... De mindegy, ott az M-betű, a többi nem izgat.
Nagyon gyenge a statom vele, pedig irtó jó gép. Sajna mostanában csak a mozgékonyabb gépekkel játszottam, így ha néha gurultam vele, az gyors garázsmenet volt... Ha sokat játszok egy típussal(osztállyal), akkor "elfelejtek" játszani másokkal. Szóval most azt tervezem, hogy a lightokat félreteszem egy időre és nekiesek az ST-nek, hagy gyűljön csak az xp rajta... Karácsonyra tervezném begurítani az első tízes gépeket a garázsba (13k csata után lassan ideje), de még mindig félek, hogy kevés leszek T10-be, pedig nyakamon már a T62, aztán itt az IS-4 sincs messze, T57...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ford topik
- Elden Ring
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest