- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Most jutott eszembe, hogy tegnap előtt Lakevillen M46 Patonnel D0-ból a tégla kerítés mögül úgy szedtem ki egy T34-et full hp-ról, hogy fel s spotolt
G0-ban állt. Imádom azt a helyet 1-2 sebző lövést be lehet vinni az elején.
-
h1mpi
félisten
Poénból megnéztem QB és Circ statját összehasonlítva. Mintha kb. ugyanaz a két ember lenne, pár % eltéréssel
noobmeter
-
-
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79 #32780 üzenetére
Akkor elkezdem rendesen húzni az M103-at, ha már megvettem múlt héten. (amúgy annyira nem rossz ez a tank, mint sokan írják, pedig még nincs meg a nagy ágyú "csak" a közepes.
(#32781) meunier: A 228-as pen a kupolán elég troll
Főleg, hogy eddig is tudott pattintani rendesen,
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol #32745 üzenetére
Ja mondjuk a Leo az az. Én is jobban szeretek 1-2 tank között váltogatni, mert tényleg 10 kör után sokkal jobban tud az ember "azonosulni" a tankkal, mint amikor végigmész 10-en. Ma kezdtem el játszani a RU251-el nem rossz tank, de tanulni kell voltak vele érdekes dolgok
Pl. hátrafelé néztem és nem ment le a csöve
-
h1mpi
félisten
válasz
Diarmand #32723 üzenetére
Akkor rosszul értetted. A T-54 mod1 az egyik kedvencem. Maga a csata volt ilyen és ezért írtam, de téma lezárva kár volt beírni ide.
Persze jobb, mintha 1000-es WN8 és 30% WR lett volna, de nem voltak élvezetesek a csaták. Persze mondhatni én voltam a ló jó oldalán, de hidd el ez se jó. Hiányoznak a küzdős, egy szintű csaták. Tudom játszak CW-t.
-
h1mpi
félisten
válasz
jr1994 #32721 üzenetére
Abban a Tier10-es csatában az alábbi tankok mentek el mellettem, mintha állnék: 2db Batchat, Leopard1, Lorr.
Amúgy Steppes volt a map, ahol sok felé nem tudtam menni csak a med útvonalon. Egy WT elé kinéztem a végén, de egy 800-as puszival köszönte meg és láncolt. Persze van ilyen csata, de ma az összes ilyen instant volt egy izgalmas 10 perces csata se volt. 77%-os WR és 1800-as wn8 nem rossz, de élvezni nem lehetett a csatákat. -
h1mpi
félisten
Tipikus esete, amikor szerintem a pályafutásom eddigi legjobb napi WR-t megyek és nem élveztem a játékot, mert nem is voltam jó, meg sokszor a lassú tankokkal mire odaértem a dmg-re vége volt a csatának... nem szabad kihagyni egy hetet, nagyon érzem a játékomon.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #32703 üzenetére
ennyire nem örültem a dolognak...
-
h1mpi
félisten
Most volt egy olyan frankó csatában a T-54 protoval, hogy tierX-ben fullra nyomtam a gázt, 5 perc alatt 15-2-re nyertünk és nem volt sebző lövésem...
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #32684 üzenetére
Keresni a nagy átütésű prém tankokkal kell
-
h1mpi
félisten
T54E1 tesztszerveren: Full 10-es csak én 9-es. Ez eddig az összes csatában. Nyugtassatok meg, hogy normál szerveren nem ilyen
-
h1mpi
félisten
Tegnap Linkin is lenullázta a kreditjét, ment tesztszerverre utána
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #32544 üzenetére
-
h1mpi
félisten
Ez a T57 Heavy must have már egy ideje. Csak ezzel játszok, ha teszt szerver van és nem ritka az 5-6K-s kör. Viszont ez ennyire ammorack érzékeny vagy csak nekem van pechem?
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #32477 üzenetére
Biztos
semmi köze egy ilyen játéknak a valós életben mérhető inteligenciához. Hisz, akkor minden intelligens ember super unicum lenne, pedig ez nem így van. Sőt ismerek egy pár unicumot, aki minden csak nem intelligens
csak, hogy külföldit mondjak ott van Circonfexes, minden csak nem intelligens ember, de egy nagyon jó player...
-
h1mpi
félisten
válasz
xAttilax #32447 üzenetére
10 gold ammot viszek, 9-10-ben el is megy, 8-ban próbálok keveset vagy nem lőni, de a 175 pen elég hurka
Ha jól emlékeszem, ha nem lövök aranyat 40-50K között keresek egy 2K-s körrel. Amúgy nem kredit farm tanknak vettem, hanem legénység képzésre és mert fun vele a játék. Kreditre ott a CDC vagy a Löwe azokkal nem kell aranyat lőni. -
h1mpi
félisten
Kicsit jobban kézre állt a T-54 proto, Lehet el kell kezdenem CDC replayeket nézni
-
h1mpi
félisten
válasz
Valentin90 #32432 üzenetére
Az a baj, hogy sűrűn ég és ritkán ammorackel. Végülis a szerszámcsomaggal el lehet oltani a tüzet, lehet kipróbálom.
-
h1mpi
félisten
Mivel lehet ezt a T-54 protot egy kicsit pontosabbá tenni? Ellátmányt nem merek tenni, mert ég és ammorackel is. Sajnos elég pontatlan közelre is...
-
h1mpi
félisten
Lenne egy jó köröm CDC-vel erre seggbe lő a saját WT
Ilyen nincs tényleg...
A T-54 proto viszon isten. Körönként az 1500 pattintás megvan simán
-
h1mpi
félisten
Hű ez a CDC-zés nagyon nem megy...
Eddig 1 jó köröm volt vele az 5-ből kb.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32294 üzenetére
Ez a kamu oldala a RayBan-ek, itt hamisítványok vannak csak. Ha tudod mond vissza.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32271 üzenetére
Aranyért már nem tudja venni, mert 1 acc 1 code.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32265 üzenetére
Ami szar az szar, eddig csak az E25-öt bántam meg, amit eladtam, de azt utána vissza is vettem mást nem.
(#32266) jozefgucci1: hála istennek, akkor megoldódott
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #32263 üzenetére
Ja adott egy kis kreditet
-
h1mpi
félisten
Holnap kipróbálom az új prémeket lesz itt anyázás
ma hajóztam... kicsit sok volt a két nap alatt 86 csata a WoT-al
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #32215 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek. Talán pénteken nyomtam először a hajóst egy órát, aztán a WoT-ot. WoWs-ban 1 óra után hullott a hajam, annyira lassú volt már az egész. A KV4-el kezdtem WoT-ban, az a gyorsaság lenyűgözött
Nekem a WoWs az marad ilyen 2-3 körös játéknak, tovább nem köt le sajnos.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #32143 üzenetére
Az elsővel megkapod azt a szutykot a másik 3 adja a goldot
(#32149) szbalogh: valami miatt kevés base xp-t adott
-
h1mpi
félisten
úgy látom nálatok elveszett valami
de meglett a papucs
-
h1mpi
félisten
Ebben a játékban nyugodtan elfelejthetnék a páncélt, mint fogalmat. Minden kis köcsög spammolja a goldot.
-
h1mpi
félisten
Nehéz nap lesz a mai, tényleg az összes agyhalott velem van ma is... Jó lesz a hétvégi szünet, kissé frusztráló így játszani...
-
h1mpi
félisten
válasz
#84221696 #32110 üzenetére
Az a baj, hogy nyár van és az általános iskolás gyerekek nyomatják átlag 400-as WN8-al. Na most attól függ a csapat nyerése, hogy a 10 piroskából hány használ valami célzó és egyéb modot. Az a csapat nyer, ahol többen használnak ilyet.
Valamelyik nap egy piros 250-es WN8-as Tigris I, úgy lőtte be 3/3 szor a KV4 kupoláját, ahogy még senki. Gondolom skillből ment neki... (Persze nem! AIM BOT-al, ami weak spotra céloz...
)
-
h1mpi
félisten
Ilyenek lesztek nyugdíjas korotokban
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #32068 üzenetére
Meg 4 kék....
-
h1mpi
félisten
Ezzel a lightos foglalós küldivel azt hittem 3 kör alatt megleszek. 2 napja van bent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest