Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem az orosz ágyúkkal az a bajom, hogy iszonyat lassan céloznak + veszettül pontatlanok. Mire ezzel beszűkül a célzó, addigra egy más nemzetiségű tank már lőtt és elkezdett visszahúzódni is. Ezt leszámítva a KV-1S tetszik, sőt az IS is egészen tűrhető, úgy látszik, a KV-5 lejjebb vitte a lécet nálam, hogy mi számít jónak...mert pár hónapja még utáltam mindkettőt, azért is adtam el.
Elszomorít, hogy pont most cseszik szét az orosz med ágat, mikor jobban neki akartam állni. KV-13 nemsokára meglenne, de azt is butítják, T-43 meg ahogy írjátok eleve hulladék. Így nehéz ügy lesz...
KV-4: ha nem ez lenne az ST-1 előtt, nekiállnék annak az orosz heavy ágnak a med helyett, de a KV-4 szerintem rettentő tohonya. Biztos, hogy utálnám...szívesen odaadnám az IS-8-at a másik orosz ágról az ST-1 ért cserébe, mert az még szemre is szép és elég kellemetlen ellenfélnek is.
Aktív témák
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő