- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
singlét nem véletlen emlegettem, mert pont h a játékosok nagytöbsége miatt nem lehet normálisan játszani.
Mondjuk egy mmofps-ről ezt általában nehezebb elmondani és ellene felhozni.
és még mindig nincs konkurencia...a játék önmagába tetszik, csak az egész szarul van kivitelezve és előadva.
Vagy mond egy másik ilyen tankos játékot.
ebben ami bejön az a sokszinűség, sokszínűség ami nem abból kéne, hogy álljon h van 1000féel tank ami ugyan ara jó kb.Pusztán zavar ennyi.
Zavar, ha kv-3 al játszok és látom h mennyi lepattanó,mennyi elnyelt sebzés van vagy hogy egy kv-t oldalról az m3 nem tud sebezni mert minden lövést elnyel pl.
zavar az h mondjuk ugyan ez egy tigrissel szembe meg semmi,lepattanó alig van nem h elnyelt sebzés.
Zavaró h látom bizonyos tankok előnyeit pl orosz tankok ebben abban és német oldalon ez nincs megfelelően kompenzálva
és mint mondtam én azért nem fogok egy tankal játszani mert épp az a pillanatnyi op vagy a legerősebb vagy a legjobb stb.
ha 4X ennyi német tank lenne mint most a játékba valszeg lexarnám a többi ágat és fejlesztgetném a németeket tovább.
szimplán a helyekért metnem az orosz ágra semmi másért.
francia-val is csak küszködök mert nem akaródzik játszani azokkal se, pedig ottt még t5,t6 heavy érdekelne is.mint elmodntam engem csak a német tankok érdekelnek igazából, ha nem lettek volna alapból soha el sem kezdem, igazából csak azokkal szeretnék játszani és elvárnám h ott is legyen vmiféle kompenzáció.
és néhány orosszal nem csak ellene játszva de vele játszva is van rálátásom, de ellene játszva is mert német tankok ellen is ugyan annyit mentem mint orosz tankok ellen pl.ez egyszerűen nem balancolt így és itt nem arról van szó, hogy most kinek mi a kedvence, ki mivel játszik.
és itt nem ilyen kv3 szintű elnyelésekről beszélek hanem h egy tigrisnek elgyen már értelmet adó páncélja vagy vmi ami értelmet ad neki...
egy kt-t ne legyen már olyan pofon egyszerű átlőni low tierrel is vagy egy panther se legyen már olyan semmilyen nulla és ami még megint fontos, hogy ágyúakt tekintve se legyen már sok helyen 1 tierrel rosszabb átütésű.leegyszerüsítve egy heavyt lehessen heavyként egy med meg működjön már medként.
szerintem ez nem annyira nagy dolog.
hidden stattokról most szót se ejtsünk.ja és még ugyan ilyen fontos, ha nem fontosabb, hogy legyen értelmük mert pl a német t6 medeknek nem sok van..de a vk3001P-nek semmiképp nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest