- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz
nyunyu #47561 üzenetére
Vagyis, egy újabb hely 150? Nem mondom, hogy lényegtelen, hogy 150, vagy 300... De mindkettő drága számomra, ha csak egy hellyel lesz több általa.
Az a gondom, hogy nekem ez a játék kikapcsolódás, de alapvetően nem számít, hogy áll a statisztikám, nyerek-e vagy vesztek. Jobb próbálok lenni persze, minél inkább, de fizetni nem szeretnék a játékért, vagy minimálisat maximum. Nem a fizetéssel van problémám, hisz ez egy ingyenes játék, sok játék több ezer forintról indul, ahhoz képest nem lenne kiadás, de tudom, hogy nem tudnék aztán megállni, legalábbis utólag sajnálnám az aranyra költött pénzt.
Sajnos betegség miatt most iskola és munka között vagyok, bár tanulás a terv még, így nem szívesen adnék ki egy játék miatt, ami egyébként ingyenes, ezreket. Kereső emberként más lenne a helyzet, de így luxus kategória
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest