- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
InHell
senior tag
Én szerintem az nem véletlen, hogy pl. a T14-es premium tankommal 250 csatából még egyszer sem játszottam VII-es szintű tankok ellen, 10 ből 8 esetben pedig még VI-os ellenfél sincs.
Korábban említett VK3601-el pedig soha nem fordult még elő, hogy "csak" max. VI-os ellent kapok, hanem minimum két IX, sőt sokszor még X-est is.
Ugyanez a helyzet most a tegnap megvásárolt Tigerrel is.
10 meccsből 8-szor zsinórban kikaptam, egyelőre még nem tudtam rajta sokmindent fejleszteni pénz és XP hiányában, így elég lassú és keveset, inkább úgy mondanám "nullát" sebez.
10 meccsből 8-szor kaptam 3-4 Tier X-es enemyt. Mondanom sem kell, hogy nem tudom őket sebezni. meg is néztem 17 lövésből 15 találat volt az egyik meccsem után, nagyjából 0 dmg-et osztottam ki, és kaptam vagy 200XP-t..
10 meccs után a 100k pénzből most van kb. 50k.. Pedig nem rusholok előre általában utolsók között halok meg, szóval lehet elment a kedvem megint ettől a játéktól egy időre.
Aktív témák
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest