Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Bobyjack #45264 üzenetére

Type 59-es legénységgel nem olyan pontatlan, pedig a BiA nem volt rajta aktív és ventit sem pakoltam rá. A gold ammo mindent megold, de nem mindig használtam. Ha trollkodik veled a játék, akkor még a KV-1S és/vagy a Tiger is lepattinthatja a 200 átütésű skúlót is, tehát az sem mindegy. Én épp azért szakaszozok hozzám hasonló képességű játékosokkal, mert sokkal könnyebben lehozzuk a kört, persze még ez sem garantálja a győzelmet, az utóbbi 2 napban nem kevés 3k dmg-s Black Prince csata veszett el.

Azért, mert nincs szopóág. Mostanában rengeteg a top tier tank, én is nagyokat nézek néha. Voltam már pl Type 58-al olyan körben, ahol csak T6-os tank volt mind a 2 oldalon. Ezt le kéne korlátozni kb 5-re, és akkor a kisebb tankok is jobban ellehetnének nagyobb tier-ű körökben is. Mi is szívtunk már meg T5 hármas platoon-t, persze, hogy az ellenségnél csak 7-es gépek voltak.

(#45265) Moleman: Igen, a T-34-85-el még az első pár ezer csatámban mentem, az volt az első ágam. Ma már jobban odafigyelek az átlagra, kb a T-54-től már felvállatható.

(#45273) mikron: Ez egy teljesen normális besorolás, még 7-es tankkal is viselhető. Az A-20 és a T-50 feladata a felderítés, mivel piszok gyors mindkettő. Örülnék, ha ide sorsolna be a játék mondjuk Type 59-el, csak nem ebbe a hulladék assault-ba.

Aktív témák