Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

válasz gy-daniel #43079 üzenetére

"Értem, tehát aki pl a bótba vesz vmit akciósan (pl winyót az árvíz előtt), majd azt haszonnal továbbadta, az tisztességtelen volt?"

Hát ha azt szándékosan (előre megneszelve a vinyók áremelést) tette - akkor nem tudom miért vita tárgya a dolog... :U

De ugye itt se arról van szó, hogy pár ember szeret előre betárazni egy-egy kedvenc tankjába lőszerekből, aztán hopp, köv patchet feltéve hirtelen észreveszi, hogy megnőtt az ára, profittal adhatja el a lőszert.
    Ugye itt mindenki előre akart okos lenni.

És nem arról van szó, hogy nekem mi fér bele vagy mi nem. Felőlem 3szor is oda-vissza veheted a VK-t, ahogy akarod.
    Csak az egyik esetben a WG vállalja az ezzel járó következményeket, míg a másikban már nem.

De ha nem lőtték volna le az ügyletet, engem az se érdekelne. Csak ott van a bibi, hogy aki józan, az tudja/belátja, hogy ez bizony kicsit sunyi dolog, de azért belevág.
    De hopp, leállítják, és még ő van felháborodva érte?

Az orosz szerver esetében nem ismerem a részleteket, de már ment egy ideje a tesztszerver, mégse jött senki az ötlettel. Valahogy akkor kezdett el terjedni az infó, mikor már élesbe ment az orosz szerveren a 8.4, és bebizonyosodott a trükk működése.
    Ezidáig ugye elég lutri volt. bejön? nem jön be? elírták a patch notesban? tényleg emelt áron lehet eladni?

Ilyen rizikóval is bevállalták volna itt sokan?
    Mert úgy rémlik akkor indult be a gépezet, mikor már több forrás is megerősítette, hogy működik a módszer, van rá példa, bizonyíték.
    Ugyanannyi lehetett a "bliccelők" száma ott, mint itt az EU-n?

Ettől függetlenül még mindig azon háborgunk, hogy valakik csalhattak, míg másoknak már nem lehet. Nem a orosz "csalók" büntijéért csapkodja az asztalt senki, hanem, hogy mi már nem csinálhatjuk.
    A mentalitás... ugye.

Aktív témák

Hirdetés