Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Fel #42364 üzenetére

17 pounder?
    Az van a stock furdokadon is.
    Kb. az az egyetlen hasznalhato agyuja. :DDD

Francia TDktol viszont instant agyfaszt lehet kapni, annyira lassan fordulnak+top agyuik celzasi ideje is borzalmas.
    Viszont konnyeden sebzik a nagyobb tankokat, mivel joval nagyobb penjuk van, mint a nemeteknek.
    Amcsike altalaban a nemetek alatt van, igy jobban kell celozni veluk.

T5-ben nagyon jo a Stug, Wolverine, T49.
    T6-ban vermerseklet szerint Hellcat vagy Jackson.
    Lassabb, jobban pancelozott Jacksont valahogy nem szerettem, inkabb a gyorsabb Hellcatot preferaltam, de mostanaban valahogy nem birok vele jatszani.
    Elszoktam attol, hogy a lassan forog a tornya, igy az elobb egy Leo majdnem szanaszet szivatott, pedig az aztan nem egy komolyan veheto tank a jatekpisztolyaval. :DDD

T7-ben lehet valasztani a forgotornyu T25/2-bol, ami Hellcat+Jackson stilusban nyomhato, csak egy szinttel feljebb mar nem mindig eleg a tuzereje, de legalabb olcso a loszer bele.
    Nagyon felhasznalobarat meg a T25 AT, nagy negativ fuggoleges kiterithetoseg miatt jol all neki a dombos terep, viszont a 105mm agyuja nem egy precizios szerkezet.
    En izlesemnek tul pontatlan, 3-400 meternel tavolabbrol mar nem igazan hasznalhato, tul sok a melle.
    JP ugyan nehezebben jatszhato, de siman ellovi a 4-500 meterre levo celpontokat is.

Aktív témák

Hirdetés