- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért? MIÉRT? MIÉÉÉÉRT?
Miért léteznek ekkora retardált barmok? Egy Tiger II és egy IS-3 állnak a szikla egyik oldalán, túloldalon egy ellenséges Centurion, előre szaladt, nem fedezi őt senki... de nem kerítik be, nem csinálnak semmit, csak próbálnak lelőni egy távoli scoutot. Közben a Centurion lassan csipegeti le őket...
Én artyval olyan helyen voltam, ahol nem tudtam elbújni a Centurion elől, de még nem szúrt ki. Jeleztem a többieknek, hogy szedjék le, de senki... SENKI nem reagált. Rálőttem, 40-50%-ot lekaptam róla, de kiszúrt és ő szedett le engem.
Hogy jutnak el ezek Tier 8-ba? HOGYAN?
Utálom, hogy a nulla teljesítményre is kapnak XP-t meg kreditet... ha nem kapnának lószart se, akkor még mindig tier 3-ban lenne a legmagasabb szintű tankjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest