- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
diegho #41058 üzenetére
Én újabban már megkérdőjelezem egyes esetekben a venti vagy a BIA hasznosságát.
A ventiét például a lejjebb leírt esetnél, a BIA-ét szinte mindig, hacsak nem 4-5-dik skillről van szó.5%-ot adnak ugye a legénység képességeihez egyenként, de ez nem egyenlő 5% töltésidő csökkenéssel, célzásidő csökkenéssel, látótáv növekedéssel... stb.
A legtöbb tankon, nem lehet jobbal kiváltani a ventit.
De például én a Tiger P esetében ~350 csata után rammer + távcső + venti kombóból leszereltem a ventit, és helyére célzásgyorsítót raktam. (az már az én mániám, hogy majd minden tankomon egy helyet a távcső foglal el, dehát én szeretem a magas látótávot és egy sniper tank esetében nem is hátrány)
A Tigris ágyújánaknak meglehetősen magas a célzási ideje, ezen segített ugyan valamit a venti, de közel sem annyit, mint egy olyan felszerelés, ami direkt ennek az értéknek csökkentésére használható. (ugyanez a véleményem a T34 vagy IS6 esetében, ott rammer + vert stab + célzásgyorsítót raktam fel)A célzási idő csökkentésére jobban járunk, ha "célszerszámot" alkalmazunk. Ez bevett gyakorlat látótávra vagy töltési időre, mindenki a megfelelő felszerelést használja, a célzási időre viszont már nem, mert hát a venti alap.
A BIA-t egyáltalán nem tartom a legjobb választásnak. Egyes "cél skillek" értékesebbek, hasznosabbak. A javítás/camo tanktípustól függően alap, aztán a 6th sense, jack of all trades, armorer, clutch braking, smooth ride mind kellemes pluszokat adnak, miközben nem kell minden egyes tagot erre képezni. Ha ezeket kiosztjuk ott tartunk, hogy a parancsnokanak 2-3 skillje van, sofőrnek akár 4 is.
Ezért én csak 3-4-5dik skillnek tenném be a BIA-t.Itt egy topik a hivatalos forumról, bővebben levezetve milyen hatása van a legénység képzettségének a tank egyes adataira.
E szerint a venti vagy a BIA egyenként megközelítőleg 2-2,5%-ot csökkentenek a töltési időn (célzási idő vagy látótáv esetében is hasonló értékekkel lehet számolni) Ez annyira minimális... tized, század másodpercek, 5-7 méter plusz látótáv...
De még a venti esetében elfogadható; pár százezer kredit nem tétel ha nagyban gondolkodunk. De a BIA-nál... meggondolandó, mert nem egy délutáni farmolást "fektetünk be" ugyanakkora pluszba.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest