Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz fsb1000 #3579 üzenetére

Ezzel egyetertek, valoban 2% korul mozog a dontetlen.
    En is jelenleg 50%-on allok, gondolom azonban elerem az 51%-ot.
    A 45%-os dologgal kapcsolatban : igy vagyok en a Ferdivel meg a JT-vel,mindent csinalok veluk, csak epp nem kempelek (kivetel 1-2 palya ahol nekem az elejen elonyos).
    En sem tudom megmagyarazni, hogy miert ilyen szar veluk a statom, pl az SU85-el 58%.
    Nagyjabol az lehet, hogy nem vedunk minden fontos pontot, es valahol attornek es a seggembe kerulnek, vagy siman a tuzerseg nyir ki, de ra lehet fogni a csapattarsakra is, hogy pl nem tudtak kinyirni egy ellenseges neheztankot, mert epp nem volt szerencsejuk, igy az nyirta ki oket.Es akkor az ellenseg letszamfolenybe kerul, es akkor a TD-k mar ashatjak is el magukat, mert ahogy en latom, nagyjabol 2-3 olyan palya van, ahol egy TD meg tudna forditani a csata menetet.

Akinek van kedvenc tankja, az mennyire hatekony vele ? Ugy ertem a nyeres-vesztes arany.
    A kedvencemmel a KV-13-al leesett 56%-ra, aztan valahogy jo csapatba kerultem es neha en is hozzajarultam picitt a dolgokhoz, igy visszatornasztam 58%-ra, de remelem majd a 60%-ot is elerem, mar csak azert hogy bizonygassam magamnak, hogy milyen fasza csavo vagyok azzal a jargannyal :D
    Amugy neha megesik olyan is, hogy mar az elejen kilonek, igy csak a szerencsen/tudason mulik hogy a mi csapatunk nyer.

Aktív témák