Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I. 
Aktív témák
- 

törölt tag
Kossz. Egyebkent en azert leptem ki a klanbol, mert ugyan nem rugtak ki, de ereztem a nyomast, hogy nem vagyok kepes olyan szinten teljesiteni mint ahogy elvarhato abban a klanban. Hiaba kovettem az utasitasokat, a mikro management nem ment jol nekem soha. Nemhiaba... en medium tank player vagyok, annak pedig szabadsag kell egy csataban, mi viszont nem vittunk mediumot magunkkal sehova, szoval vagy scout voltam vagy heavy. De mivel csak tiger 2 es t-32 tankom van ezert csak defenziv poziciot kaptam, ott pedig megalaztak orokke, mert nem voltam eleg skilles.
vhw:igy van, csak ez volt az utolso kupa amin en is reszt vettem. Ezert emlitettem meg referencia gyanant, hogy alatamasszam azt, hogy volt mar tapasztalatom nem noob klanban jatszani eleg intenziv meccseken.

Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
 - Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
 - LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
 - MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest