Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
törölt tag
Kossz. Egyebkent en azert leptem ki a klanbol, mert ugyan nem rugtak ki, de ereztem a nyomast, hogy nem vagyok kepes olyan szinten teljesiteni mint ahogy elvarhato abban a klanban. Hiaba kovettem az utasitasokat, a mikro management nem ment jol nekem soha. Nemhiaba... en medium tank player vagyok, annak pedig szabadsag kell egy csataban, mi viszont nem vittunk mediumot magunkkal sehova, szoval vagy scout voltam vagy heavy. De mivel csak tiger 2 es t-32 tankom van ezert csak defenziv poziciot kaptam, ott pedig megalaztak orokke, mert nem voltam eleg skilles.
vhw:igy van, csak ez volt az utolso kupa amin en is reszt vettem. Ezert emlitettem meg referencia gyanant, hogy alatamasszam azt, hogy volt mar tapasztalatom nem noob klanban jatszani eleg intenziv meccseken.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Villanyszerelés
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- További aktív témák...
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi