Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz nagysandor88 #33828 üzenetére

Köszönöm a részletes tesztelést! :) A PM-et is megkaptam erről, tényleg nagy hála! :) Szerintem mehetne az első hozzászólásba, hátha mások is ki akarják deríteni, hogy a laptopjukon (vagy kiszemelt gépükön) miként futna. :)

Én ennél erősebb CPU-ra vadászom, ráadásul a HD4000 több, mint 30%-kal erősebb, mint a HD3000. Szóval ez elvileg jó hír, de sosem tudom meg, hogy miként fut, amíg ki nem lesz próbálva, mert a WoT egy merő rejtély ilyen szempontból, nem érvényesülnek benne a racionalitás elvei, van akinek ennél erősebb vason sem fut, van akinek meg gyengébben is. A gép amúgy barátnőmnek menne és a mostani laptopján (Acer 5552G, ugyan ebben a kiépítésben, mint az adatlapon) elég "érdekesen" fut. Alapvetően megvan a 30-40 fps, de csinál anomáliákat, olyan mintha a játék elején nem az egész mapot töltené be, halad a pályán, aztán mondjuk a feléig elérve elkezd tölteni és akkor csúnyán 10-15 fps-re esik vissza, ezt műveli 20-30 másodpercig, aztán helyre áll a rend és nem mozdul az fps mutató 30 alá, amíg az adott szektor környékén marad. Próbáltam a tömörített textúra csomagot is, de egyáltalán nem segített semmit.

Már csak az a kérdés, hogy az új gép erősebb lesz-e, mint a régi. De az az Acer már kezd széthullani (nagyon durván gyenge az építési minősége, 4 hónap után elkezdtek potyogni a billentyűzet gombjai, elküldtük szervizbe, ahol 3 hétig volt Csehországban és úgy jött vissza, hogy mi basztuk szét és köszönik, de nem javítanak semmit és fizessük ki a szállítás költségeit, mert szó sem lehet garanciális ügyintézésről). Szóval kell egy új gép, lehetőleg vékony, kecses, könnyen cipelhető. Ezt az Acert nem ő választotta, ajándék volt a bácsikájától. 1.5 év használat után úgy néz ki a gép, mintha fociznánk vele minden nap.

Amúgy a többieknek is köszönöm a segítséget! :) A notis topikban már keressük a megfelelő gépet, csak az volt a kérdés, hogy szóba jöhet-e a HD4000 grafikus gyorsítóként. A WoT-on kívül nem nagyon játszik mással az asszony (sőt azzal sem sűrűn, csak velem szakaszol ha ráérek), még ott van a WoW meg a Diablo 3, de azokkal szerintem nem lesz gond.

Aktív témák