Hirdetés

Aktív témák

• forras2

őstag

válasz KaLeun #33093 üzenetére

Én tudom magamról, hogy b@lfasz játékos vagyok. Ezért nem is szoktam szakaszolni, mert tudom, hogy csak más játékát basznám el. Gondoltam rá, hogy beszélek innen valakivel, aki tud játszani, hogy nyomjunk pár kört, tanítson meg játszani, de aztán letettem, róla.
    Múlt hét hétvégén szörnyülködtem el igazán a statomon.
    Van 2943 lejátszott csatám. Ezen kör alatt 1875 tankot lőttem ki. De kapásból vagy 50 képet be tudnék ide rakni, amin az van, hogy 3, vagy több tankot lőttem ki az adott csatában. PzIV-el van 9 killes köröm, 7 killes, 6 killes, ugyan így tigrissel, KV1-el, KV1s-el, és még sorolhatnám. Azaz ezeket számolva, kb 1k csatában lőttem ki tankot, a másik 1943-ban nem. Tudom, hogy nem a kilőtt tankok száma számít, hanem a sebzés, de akkor is. Magák a számok nem néznek ki olyan rosszul a statomon számomra, mert én tudom, hogy hogy játszok. De amikor a számok mögé nézek, hogy azok hogy is jöttek, meg miként, akkor viszont már én is fogom a fejem...

Viszont az EFF értékem nő... Októberben amikor néztem utoljára, akkor 846,32 volt, most meg 997,82.
    Tehát ez javult.

Aktív témák