- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
KaLeun #33093 üzenetére
Én tudom magamról, hogy b@lfasz játékos vagyok. Ezért nem is szoktam szakaszolni, mert tudom, hogy csak más játékát basznám el. Gondoltam rá, hogy beszélek innen valakivel, aki tud játszani, hogy nyomjunk pár kört, tanítson meg játszani, de aztán letettem, róla.
Múlt hét hétvégén szörnyülködtem el igazán a statomon.
Van 2943 lejátszott csatám. Ezen kör alatt 1875 tankot lőttem ki. De kapásból vagy 50 képet be tudnék ide rakni, amin az van, hogy 3, vagy több tankot lőttem ki az adott csatában. PzIV-el van 9 killes köröm, 7 killes, 6 killes, ugyan így tigrissel, KV1-el, KV1s-el, és még sorolhatnám. Azaz ezeket számolva, kb 1k csatában lőttem ki tankot, a másik 1943-ban nem. Tudom, hogy nem a kilőtt tankok száma számít, hanem a sebzés, de akkor is. Magák a számok nem néznek ki olyan rosszul a statomon számomra, mert én tudom, hogy hogy játszok. De amikor a számok mögé nézek, hogy azok hogy is jöttek, meg miként, akkor viszont már én is fogom a fejem...Viszont az EFF értékem nő... Októberben amikor néztem utoljára, akkor 846,32 volt, most meg 997,82.
Tehát ez javult.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest