Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Bár nem mentem még vele (teszten sem), de már határozottan tetszik az Aladár.
A fent említett T32-es ász körömben, ahol kiosztottam 5200 sebzést a szakasz társam Aladárral 3000 sebzéssel zárt, de csak mert szétkapták. Lehetett volna sokkal több is. A vicc az volt, hogy mindenki őt támadta, pedig egymás mellett voltunk végig és én nagyobb fenyegetést jelentettem az ellenségre, mint a szakasztársam.
A még nagyobb vicc az, hogy a 3. szakasztársunk Tiger 2-vel nulla sebzéssel meghalt, mert bekapott egy lövést, amitől leégett a csata első percében. Szerinte nem volt értelme javítani, meg tűzet oltani, mert majdnem az összes modulja és legénysége meghalt, így hagyta leégni...(Szerintem ez nagyon rossz felfogás...de ez csak az én véleményem.)
Type 59 téma: KV-5 lövegével a Type törzsének felső gyenge sávjára leadott lövések kb 60%-a lepattant. A többi átment szépen. Az ember azt hinné, hogy hülye volt a Type, mert úgy hintázott le a szakadékról, hogy mindig csökkentette a szöget, vagyis az én átütésemet segítette (hiába, mert így is pattant), de utólag visszagondolva, okos volt, mert ha nem "néz" le rám fentről, akkor a hasát simán átlövöm...
KV-5 téma Továbbra is ez a kedvenc "Side scraper" tankom, ha van egy kis épület, ami mögé el tudom dugni az R2D2-mat. Egy kis "angléval" megfűszerezve, csak láncolni tud egy T34 kaliberű tank, mást nem nagyon, csak ha lerohan...
Megátkozódtak a német tankjaim
Minden kört úgy kezdek hogy jön egy ellenséges Arty vagy KV 2 és kapok egy 950 sebzéses puszit. Ha így megy tovább kénytelen leszek a bázisunk kezdő körében maradni, mert eddig sem mentem túl messzire onnan német gépekkel
ÉÉÉÉÉS, igen bár eddig ilyen bajom nem volt, de szó szerint ÉGŐ német tankokkal játszani
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest